Nieuws - 18 September, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Christiaan van Ginkel, John Cena, Tyrone Dominquez, Piet Wateren, Maxim Patat, Hendrik de Jong, Luuk Wisman, Arno Borre, Noah de Jong, Thomas Doofenshmirtz & Callisto Alvarez! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige keer was Tim de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Kees Wees als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Kees een schietstoel heeft! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Een opdracht van handhaving?

Collega Piet V had de dag van zijn leven, hij werd hoogstpersoonlijk gevraagd door de handhaving om een kleine helikopter van de aankomsthal weg te halen. Piet was de enige die zijn vliegbrevet mee had en kreeg de eenmalige toestemming om het op te lossen. Na een korte pauze om de juiste knoppen te vinden heeft Piet de helikopter veilig geland. De handhaving was hem dankbaar en de collega's waren blij dat ze Piet zijn vliegkunsten hebben overleefd.

Veiligheid? Kevin to the rescue!

Afgelopen week was er een grote massagijzeling aanwezig in Tedeapolis, helaas waren er enorm veel overheidsinstanties bekroond tot doelwit van deze onbekende organisatie. Tijdens de dienst was John aan het dagdromen toen de collega's werden beschoten, de gehele parking van de begraafplaats werd onder vuur genomen en er was een flinke paniek aanwezig onder de collega's. Met gevaar voor eigen leven heeft Ernie een sprint getrokken om John in veiligheid te brengen en heeft hem direct achter de dienstvoertuigen neergelegd. Echter kwam Ernie erachter dat zijn handen rood waren, helaas heeft John tijdens het dagdromen een kogel gevangen en bloedde hij hevig uit zijn been. Na het aanbrengen van een tourniquet op het bovenbeen is iedereen levend en wel weggekomen uit die benauwde situatie. Wij wensen iedereen veel beterschap en willen laten weten dat wij er voor jullie zijn. Mochten er collega's last hebben van trauma's hierdoor willen wij jullie vragen om hiervoor contact op te nemen met het ziekenhuis, zij zullen jullie hierbij ondersteunen

Mounir rijd gevaarlijk!

Mounir was laatst lekker tijdens z'n dienstje off road aan het rijden. Tot dat hij iets te hard door reed waardoor de met een mooie boog vollop in de doolhof beland en de auto nog is helemaal op z'n kop stond. Dat werd ook een flinke klus voor de ANWB om die auto eruit te krijgen. Mounir kreeg wel een enorm groot factuurtje ervoor vanwege z'n gevaarlijke stunt en schade die hij heeft gemaakt.

Achteruit parkeren niet zo makkelijk!

Afgelopen week was wel een enorm onhandige actie van een medewerker van Uberpolis. Hij parkeerde zonder te kijken naar achteren terwijl er al een collega stond. Niet weten dat hij gewoon letterlijk een collega zo de bosjes in drukt met z'n auto. Zou die misschien iets aan de ogen hebben of zou deze collega een bril moeten dragen?

Boxingpolis!

Afgelopen zaterdag was er een leuk evenement georganiseerd door Tijl! Tijl is een goede marketing-medewerker en had voor de echte die-hards onder ons een box evenement georganiseerd! Dit was natuurlijk niet voor de mensen die geen klappen willen ontvangen. We hadden verschillende rondes in twee ringen, zodat iedereen lekker aan de beurt kwam! In totaal waren er 15 rondes, en uit eindelijk na tig rondes bleven er dus twee man over! Dat waren Mohammed en Gijs! Deze hebben samen een ultiem gevecht geleverd voor de eerste prijs! Gijs heeft uit eindelijk gewonnen en heeft een mooi bedrag van 50.000 op z'n rekening erbij gekregen en Mohammed de helft daarvan! Tijl wil iedereen bedanken die er zaterdag avond was!

Inspectie op TaxiHB?

Er gingen verhalen rond dat deze drie personen "In Black" op zoek zouden zijn naar "Meldingsnipers en "Moneyfarmers"?! Sommige collega`s vertrouwden het daarom ook niet en gingen er snel vandoor! Of ze daadwerkelijk daar naar opzoek zouden zijn is dus de vraag Het leek eerder op een Ghostbuster clubje opzoek naar paranormale gebeurtenissen in TaxiHB. We denken dat dit verhaaltje nog wel een staartje krijgt, want van dit soort praktijken zijn we niet gediend!

Luuk vergeet dat een motorkap pijn kan doen!

Afgelopen vrijdag had Luuk een leuk idee om op de motorkap te gaan staan, alleen was dit vrij pijnlijk.

Piet en z'n timing!

Piet had net z'n auto illegaal laten maken, en was daar erg blij mee, tot er iemand langs kwam!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Emma.N! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als een tijdje geleden! Jullie kennen het allemaal, namelijk de woordzoeker! Maak de woordzoeker en wie weet win jij! Doe allemaal mee! Dit doen we via de DM's van Tom Vuurtoren!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen

PS: Het thema is verjaardag, omdat onze Stijn afgelopen week jarig was!