Nieuws - 26 June, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Sergio Dendam, Mex Bakker, Pep Soons, Ali Illegalie, Guan de Muan, Yassine Fatah, Kevin Sloopkogel, Hugo Peeters, Lange Ritch, Jason Verbrugge, John Zwerver, Mees Anema, Frederico Lorenz, Mounir Icey, Tijl Kaas, Lars Heer, Jayden Wonka, Bob steekt Graag, Kylian Walker, Pietje Bell, Dylano Borent, Essal Cakir, Merlijn Gunhild, Jeffrey Wonka, Sem Baksteen, Wes van de Fries, Thomas Broos, Lenny Batsbak Verstraten, Rune van de Velden, Ghost Shine, Will Salumak, Renee Pate, Baderos Daredos, Luuk de Kropsla, Bing Ling, Sander Moore, Mark Sloopkogel, Peter Willis, Appie Mos & Alexander Janssen! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige week was Kaily Kuipers de slechtste chauffeuse van de week! Deze week is Nio Peters als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Nio een vangrail over het hoofd zag, en een betonnen muur! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Leven of dood!

Afgelopen vrijdag vond er een Taxi evenement plaats, georganiseerd door Nio, Niels en Piet. Het evenement had een verstop thema met een vleugje horror! Piet en Godell hadden boksbeugels gekregen en Wiebe een steekwapen om mensen tijdens het evenement een schrikreactie te bezorgen. Uiteraard heeft iedereen die heeft deelgenomen aan het evenement ervan genoten. We willen ook graag onze ambulancemedewerker Thijmen bedanken voor zijn hulp bij het ondersteunen van mensen. Godell heeft namelijk twee keer een val gemaakt, en Sjonnie hadden ze ook goed te pakken! Wat echt ongelooflijk was. Wij namens het Marketing Team willen Mounir, Guan & Noa feliciteren met hun overwinning! Op naar het volgende leuke evenement!

De winnaars!De Moordenaars!Moordenaar zit achter iemand aan!Piet geeft uitleg!Rowan wijst naar de hemel!De duistere nacht valt..Bobbie raced naar zijn plekje!

Bobbie laat blijkbaar niet zomaar toe dat zijn plekje werd ingenomen. Dus besloot hij vol gas een plekje te proberen te bemachtigen voordat iemand anders het doet. Zo kan die mooi wachten op klanten die natuurlijk ook een super leuke en veilige lift nodig hebben van ons Uberpolis team. Echter kent Bobbie de regels niet goed, omdat er maar 3 auto's op begraafplaats mogen staan, maar z'n inzet was leuk!

Gijs z'n auto ontploft!

Gijs was een normale taxi dienst aan het draaien tot zijn auto uit het niks ontploft! Hoe het heeft mogen gebeuren blijft een raadsel wel is er een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeluk. Helaas is tot nu toe nog altijd niet duidelijk hoe het precies heeft kunnen gebeuren. Misschien had Gijs wel kruip olie getankt in plaats van benzine!

Japanse Voertuigen Collectie van Paul!

Onze Paul Dutch heeft zijn droomcollectie aan auto's weten te bemachtigen. Deze man is echt een liefhebber van Japanse voertuigen, en daar geef ik hem helemaal gelijk in. Het heeft even geduurd voordat hij genoeg geld bij elkaar had gespaard, maar nu kan hij echt genieten. Op dit moment bezit hij een Toyota Supra Pandem, een Nissan 240SX en een Nissan 350Z. Paul is ook van plan om deel te nemen aan talloze carmeetings om zijn passie met andere autoliefhebbers te delen. Hij is vastbesloten om zijn tijd te besteden aan het verbeteren van zijn vaardigheden in het driften.
Verder weten we uit betrouwbare bronnen dat Paul ook beschikt of een vrachtwagen met een trailer! Dit betekent dat hij zijn mooie bolides kan vervoeren van evenement naar evenement! We wensen Paul onwijs veel plezier met zijn auto's!


Rowan is neergeschoten!

Afgelopen week is Rowan Davina neergeschoten. Hij was samen met Marco, Thijs, Gijs en Guan in gesprek toen er een oud mannetje langs kwam. Rowan maakte een grapje en werd plotseling neergeschoten. De ambulance kwam snel ter plaatse, maar Rowan kon niet meer gered worden. Later bleek dat Rowan die man eerder op de avond had ontmoet tijdens een privégesprek tussen enkele collega's. En tijdens het gesprek heeft Rowan die man beledigd. Is dit toeval of niet? Dat weten we niet. Toen Rowan in de lijkenzak is gestopt wist iedereen dat het echt waar was, maar schijn bedriegt! Rowan is uit eindelijk weer tot leven gekomen en op een andere plaats in TDA zag hij weer het levenslicht!

Een bijzondere constructie!

Marco en Kaatje gaven Godell uitleg over de betonconstructie rondom TaxiHB. Ook Kimmy kreeg het verhaaltje mee en vond het erg interessant! Echter moest Kimmy weer verder met haar werkzaamheden, ondertussen gingen Kaatje en Marco weer verder met de uitleg, en wat we dan allemaal horen!

Een kleine helikopter land op de weg!

Onze collega Cedric beleefde onlangs een opmerkelijk avontuur tijdens zijn dienst. Tijdens het rijden zag hij een helikopter op de weg landen, wat voor de nodige verwarring zorgde. Dit is ook illegaal om te doen, want hiervoor krijg je een strike op je vliegbrevet! Maar gelukkig raakte niemand gewond. Cedric deelde zijn beelden van dit unieke moment, dat ons eraan herinnert dat het leven als taxichauffeur vol verrassingen zit.

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Jari.K! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week gaan we iets nieuws doen! Namelijk Morse Code, ik heb in het donkere vakje een tekst neer gezet en doormiddel van goed kijken naar het tabelletje eronder kom je erachter wat er staat! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de DM's van Tom Vuurtoren
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen