Nieuws - 09 October, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Sivy Chico, Pieter Giethuis, Max Alvarez, Damian, Joep Bakker, Eray van Dam, Sergio Diablo, Skiddo Younes, Denzel Koekenbakker, Jacob der Velden, Potlood Shakir, Ferry Kuhlman, Nick Esser, Robin Groen & Tim Kopman! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige keer was Fera Ricciardo de slechtste chauffeur van de week! Deze week is John Santan als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat John politie koppen leuk vind! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Het recht zal zegevieren!

Collega's waren van de week in het gemeentehuis om de voogdij papieren te ondertekenen! Plots werden wij uitgenodigd om te gast te zijn in een rechtszaak. De verdachte word verdacht van vuurwapen bezit en een overval. De verdachte ontkend alles, de bewijsstukken die worden aangeleverd door het OM, rammelt aan alle kanten. De verdachte bleek gewoon voetbalkaartjes te hebben gestolen van een 12 jarige bij de Albert Heijn. Het slachtoffer heeft de verdachte aangesproken toen hij de kaartjes moest afgeven, helaas heeft dat alleen maar gezorgd voor een beangstigde situatie.

Vervolgens het slachtoffer heeft hij ook nog zijn zakgeld moeten afstaan, dit bedrag zal rond de 25 euro geweest zijn. Omdat hij afgelopen vrijdag rapportgeld had gekregen kon hij het bedrag met een getuigen onderbouwen. De rechtszaak is geschorst en OM zal op een later tijdstip met een uitslag komen.

Is het dan nu echt Halloween in de stad?

Op een mistige Halloweenavond zag Willem een vliegende truck boven ANWB-HB zweven, verlicht door een spookachtig groen licht. Verbaasd herkende hij de truck en belde hij Jan van de ANWB. Na een kort gesprek ontdekte Willem dat de truck werd bestuurd door een skelet met groene ogen. Terug bij Taxi-HB wist hij dat niemand hem zou geloven, maar hij had een onvergetelijke Halloween-ervaring vol mysterie en verwondering beleefd. De Stad Heeft zijn eigen bovennatuurlijke geheimen, en Willem had een glimp opgevangen van de Halloween-spirit diep in de nacht. Terwijl hij iedereen een fijne Halloween wenste, voegde hij met een knipoog toe: "Zorg ervoor dat je auto op slot zit, wie weet komt een skelet in de toekomst ook wel jouw voertuig halen."

Gijs en Gerard nemen een enorm groot risco

Gerard en Gijs zijn enorm van het gevaarlijk stunten. Maar niet elke stunt kan natuurlijk goed gaan blijkt weer zoals laatst. Het ging toen niet helemaal vlekkenloos ze kwamen namelijk vollop tegen de berg aan. En helaas hebben ze flinke letsels opgelopen. Gelukkig zijn ze op tijd naar het ziekenhuis gebracht en zijn ze volledig bezig met herstellen. En zich alvast aan het voorbereiden op weer een gevaarlijke stunt.

Guan haalt grote succesvolle stunt uit!

Guan was laatst met een goede vriend even aan het touren met zijn motor. En natuurlijk kennen we hem wel echt als 1 van de grootste stunters van Uberpolis. Daarom maakte hij laatst even een enorm grote sprong op z'n kop over een brug. En belande gelukkig met 2 bande weer op de grond zonder dat hij verongelukt. Het is allemaal goed afgelopen en voor deze sprong krijgt die namens het Marketing-team als cijfer voor z'n sprong een dikke 10+!

Ongeval met de politie

Wat doe je als je een botsing hebt gehad met de politie? Juist, blijven staan en eerste hulp verlenen! Toen collega John S. een botsing kreeg met een agent is hij direct eerste hulp gaan verlenen, om te zorgen dat de weg vrij en veilig bleef heeft Kevin geholpen, alleen had hij het niet goed door hoe de pion neergezet moest worden. Met een pion op zijn hoofd is hij gaan helpen aan de wegafzetting, alleen wel op zijn eigen manier. Gelukkig maakt de agent het goed en is hij weer werkzaam bij de politie. Wij wensen hem een spoedig herstel!

Uber auto van de week!

Weer een nieuwe Uber van de week! Deze keer is het een Cadillac CTS-V!

John is stout geweest!

John en Willem waren weer langs geweest bij de ANWB, omdat geen van beide goed kan rijden. Na dat hun auto gemaakt was gingen ze op avontuur en zagen een mooie auto staan, echter kwam dit bedrogen uit want ze sloten John op! Dit zal hij niet nog een keertje doen denk ik!

Hittegolf of andere problemen?

Collega Bobbie heeft een rare ontdekking gedaan, hij kwam een uitgebrande taxi tegen en gelukkig was er geen bestuurder zichtbaar in de wagen. Wij hopen dat de brandweer deze wagen optijd heeft geblust en dat onze collega(s) er zonder verwondingen van zijn afgekomen. Ook raden wij zeker aan om bij twijfel te bellen naar de ANWB of de brandweer als je motor opeens enorm heet word. Hopelijk kan Uberpolis een vaste voorraad van brandblussers regelen, zodat onze veiligheid extra word gegarandeerd,

Kunnen Quad's Vliegen?

Luuk en zijn vier collega's waren op een Herfstdag met hun quads op avontuur. Plotseling verloor Luuk de controle en belandde met zijn quad in een boom. Zijn collega's haastten zich naar hem en gelukkig had hij alleen wat schaafwondjes. Ze hielpen hem uit de bosjes en inspecteerden zijn quad, die enkele deuken had. Nadat ze de quad uit de boom hadden gevist, hielden ze een korte pauze en gingen ze verder. Luuk was dankbaar voor de steun van zijn vrienden en besefte dat avonturen risico's met zich meebrengen, maar met goede vrienden kon je zelfs onverwachte uitdagingen overwinnen.

Gijs Knijn verlaat Uberpolis voor de 6e keer

Het is tegenwoordig bijna een gewoonte van onze ex-collega Gijs Knijn. Maar Gijs heeft ons voor de zoveelste keer verlaten. Hij gaat deze keer weer naar ANWB. Dat heeft hij laatst laten weten. We vinden het enorm jammer aangezien hij een goede collega was. Hij was natuurlijk ook geen onbekende, Maar helaas heeft hij ons dus helaas weer verlaten. We hopen en verwachten hem weer snel terug te zien bij Uberpolis!

Waaghalzen gaan op pad!

Afgelopen week gingen de 4 waaghalzen op pad om weer wat spannends te doen. Ze besloten om weer eens te gaan skydiven van een bijzondere plek. Ze zijn met z'n 4e een hele mooie brug op geklommen!


Mayday Mayday!

Stukje vliegen gaat helemaal mis! Guan zat met angst in het vliegtuigje van Godell. De remmen van haar vliegtuig bleken niet te werken, of Godell wist gewoon niet waar de rem zat..? Nog net een rots kunnen ontwijken tot grote opluchting van Guan, maar dan toch uiteindelijk te snel en te hard van de landingsbaan afschieten waar een boom op hun stond te wachten en het een explosief einde werd van hun vliegtochtje.

Henk's verjaardag

Deze week heeft Kaatje een huisfeest gehouden om de verjaardag van haar schildpad Henk te vieren. De sfeer zat er goed in en Kaatje heeft zich flink geamuseerd. Helaas hadden de buren de politie gebeld vanwege geluidsoverlast! Daarna zijn ze samen met Henk naar Club Exotica gegaan. Helaas is Henk op de eerste hulp beland na het nemen van verkeerde snoepjes.

We willen Kaatje bedanken voor de fijne avond.

Fanclub van de ANWB!

Onze collega Elise is een groot fan van de ANWB, zo groot dat ze regelmatig een melding maakt en hoopt dat ze ook die schade kunnen herstellen. Toen ze net vertrokken waren heeft ze een klant weggebracht, helaas waren de herstelwerkzaamheden van de ANWB niet meer zichtbaar en heeft ze weer een melding moeten maken. Wij hopen dat Elise stiekem gaat kijken naar een extra cursus bij het CBR zodat ze niet zo vaak een melding hoeft te maken. Toch zijn wij blij met Elise in het team en hopen dat zij het ook zo voelt!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Thijmen.G! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we aan met iets nieuws! We zoeken waaghalzen die een vette stunt kunnen uitvoeren! Je hebt de vrije keuze aan locatie en voertuig. De video hier is een voorbeeld! Doe je best en wie weet win jij! Doe allemaal mee! Dit doen we via de DM's van Tom Vuurtoren!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen