Nieuws - 12 June, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Jamar Nortenos, Pablo Bouman, Peter Morningstar, Bryan Tervita, Jamal Oost, Rida Bennajem, Rico Bakkersma, Efe Kanmaz, Tycho Vanelburg, Nick Vidic, Yoran Swinnen, Willem Parkiet, Hans Swakke, Rrodney de Vries, Jasper Bromels & Justin Bakker! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige week was Rico de Vries de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Semm Harris als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Semm onwijs veel last had van wind, en zijn auto niet recht kon houden! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Amber stort in elkaar!

Afgelopen week werd de werkdruk allemaal even te veel voor onze topper Chef Amber. Ze stortte plotseling in elkaar. Waarschijnlijk door de hoge werkdruk die er natuurlijk is want iedereen wil natuurlijk het beste laten zien aan Uberpolis. Maar dat werd Amber bijna fataal.. Ze heeft gelukkig uiteindelijk overleefd met de hulp van de reanimatie. De Ambulance was daarna gelukkig ook snel ter plaatse. Waardoor Amber nog gered kon worden! Amber moet nu wel even rustig aan doen en ze pakt alles weer rustig op. Hopelijk gebeurd dit haar niet nog een keer.. en anders moet ze maar even een lesje volgen bij Tom!

Daniel heeft alle vliegstempels!

Onze manager Daniel is echt een enthousiaste persoon. Naast zijn passie voor taxi voertuigen heeft hij deze week besloten om zijn liefde voor vliegen te verkennen. En weet je wat? Hij heeft alle vier de benodigde vaardigheden verworven om met verschillende soorten vliegtuigen te vliegen een helikopter, een jet vliegtuig, een prop vliegtuig en zelfs een stuntvliegtuig. We weten dat Daniel hier ontzettend veel tijd en moeite in heeft gestoken, en het heeft ook aanzienlijke kosten met zich meegebracht. Gefeliciteerd Daniel met je behaalde doel ! 🛩️

Is een keer iets anders tijdens een inwerking

Noa onze beste recruiter beleefde laatst tijdens zijn inwerking wel een hele bijzondere situatie.. Opeens vloog er een vliegtuig over hun heen die aan het schieten was. Wat zou dit betekenen zou de 3e wereld oorlog uitbreken in Tedeapolis? Of hoeven we daar ons nog geen zorgen over maken?

Gefeliciteerd Chef Kaily!

Groot feest want Kaily onze bekendste Chef, was jarig of toch niet? Nou om eerlijk te zijn niet nee! Het was een grote grap waardoor iedereen ineens Kaily ging feliciteren voor haar verjaardag. Maar om er even bij toe te voegen alvast van harte gefeliciteerd Kaily met je verjaardag! We kunnen niet vroeg genoeg zijn!

Jack is dronken!

Soms heb je van die dagen dat je net even je eigen grenzen wilt over gaan. Het overkwam laatst Jack Karton namelijk. Hij had een feestje en vond zo enorm gezellig dat hij iets te diep in glaasje heeft gekeken. Hij was daardoor ook nog is vergeten dat die volgende dag moest gaan werken. Toen hij op werk aankwam lag die nog katje lam in het kantoor.. Hij heeft een daardoor nog een hele lange dag voor de boeg. Hopelijk is die snel weer bij en heeft die geen last van een kater. Maar slim is het natuurlijk niet van hem!

Een ervaren rot haalt 10.000 KM's op zijn auto!

Onze collega Bobbie heeft een mooie mijlpaal behaald in zijn taxi carriere, en tevens zijn eigen privé auto die hij hiervoor ALTIJD gebruikt! Hij heeft de 10.000KM aangetikt met zijn mooie groene Porsche Panamera! Dat is een hele prestatie omdat hier in TeDeaPolis auto's sneller van eigenaar veranderen dan illegale voorwerpen! Laten we onze Bobbie feliciteren met deze mooie prestatie, en we wensen hem nog veel veilige kilometers op naar de 20.000KM!

Wat een geluk weer!

Afgelopen week werd onze Collega Matjo staande gehouden vanwege te snel rijden. Het was onze voormalige ex-collega Rick Verkuijlen, die vroeger als taxichauffeur werkte, die hem aan de kant zet de ondertussen toen hij staande houden werdt kreeg Matjo te horen dat het een dure boete werd. Terwijl deze bekeuring werd uitgeschreven, vond er plotseling een schietincident plaats bij Taxi-HB door de criminelen waarbij de politie-agenten werden beschoten. Gelukkig zijn er niet veel mensen geraakt, maar degenen die wel gewond raakten, werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Op dit moment voert de politie onderzoek op deze zaak en zullen de mensen die de aanslag deden lang mogen nadenken in de gevangenis.

De Taxi Lady's!

De dames van de Taxi, ze zijn met zijn vijfjes, en zo moeilijk kan het niet zijn toch? We hebben twee rode, 2 brunette's en een blonde, en nog zijn ze moeilijk uit elkaar te houden! Elke dag is het wel weer raak! Kaatje is Godell, Ramona is Kimmy en Kimmy is weer Ramona! Amber is op haar beurt weer Kimmy en Kaatje doet zich voor als Amber.. en zo kunnen we eindeloos maar doorgaan! Dus aan iedereen een mooie oproep, bekijk even voor je een van de vrouwen aanspreekt met wie je te maken hebt!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Max.B! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als vorige week! Jullie kennen het concept! Kies een nummer tussen de 1-100 en stuur deze naar ons door! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen