Nieuws - 07 November, 2022
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Emre Muerto, Henrik Normand, Max Bankier, Arne Man, Delano Rodriguez, Camo Jansen, Bradley Walker, Matthi Saltside, Gijs Brecht, Mootje Boujamoui, Swify Beuntje, Smechmet van de Blok, Pepe Mousti, Dhr Italiano, Rob Kruiver, Barry van Vliet, Cedje Vandeblock, Mehmed Kippensoep & Bob Gues . Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Het is iets nieuws! Iets leuks, en het kan je een leuk extratje opleveren. RolePlay van de week is gearriveerd. Deze week kiezen we Klaas de Vries (Marketing) uit als leuke RolePlay van de week om te laten zien hoe het in zijn werking gaat! Stuur jouw video's door in de gloednieuwe thread op de Discord!

FOTO'S & VIDEO'S

Nieuwe collega Swify staat voor paal.

Onze nieuwe collega Swify Beuntje had een slechte vrijdag avond. Hij was druk in de weer om allemaal nieuwe meldingen en klanten te pakken toen het mis ging. Swify reed overigens niet onwijs hard toen het gebeurde, want hij kon op eigen kracht uitstappen en er verdrietig bij gaan staan toen hij zijn taxi voertuig tegen een paal parkeerde. Eenmaal toen Swify bijgekomen was is er een politie melding gemaakt, om de schade netjes met de gemeente af te handelen omdat de lantaarnpaal niet ons bezit is! Eenmaal de ANWB verwittigd te hebben is het voertuig meegenomen naar de garage, en is Swify afgezet bij ons HB, waarna hij meteen een kwartier pauze heeft genuttigd.

Verbouwing op het TAXI HB

Gisteren zijn er vele werkzaamheden verricht om en op het TaxiHB. Er kwam een cementwagen voorgereden en verschillende bouwvakkers waren druk in de weer rond ons TaxiHB, tot nu toe is het totaal nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren tijdens de verbouwing omdat alles weggehouden word van de buitenwereld. Gelukkig konden we deze foto bemachtigen die laat zien dat er wel degelijk verbouwingen zijn. Wat we hebben gehoord is dat de verbouwing nog wel eventjes kan duren! Maar dat ze er zeker van zijn dat we er iets super mooi voor terug krijgen! Misschien word het eindelijk hufterproof! Wie weet?!

Wiebe's Taxi Compilatie

Wiebe maakt weer genoeg mee in deze compilatie.

Loic Koekenbak rijdt manager invalide!

Onze oud collega, die tevens weer een nieuwe collega is, zou moeten weten hoe het werkt. Alleen laat hij niet echt zien hoe het moet. De manager in kwestie, Daniel Ricciardo gaat een lang revalidatieproces tegemoet.

Beste Cardealer van de stad bij de Taxi?!

Ja je hoort het super goed! De beste cardealer, mits wel de grootste cardealer, altijd in voor een praatje of goede raad zit bij ons! Pepe Mousti is afgelopen donderdag bij de taxi gekomen omdat hij in was voor een nieuwe spannende uitdaging, zo vertelde hij zelf, mede door verschillende aanpassingen aan verschillende auto's wat hem niet echt ligt. Aangezien Pepe al redelijk bekend is, zal een ritje door de stad voelen alsof je nét een nieuwe auto heb gekocht bij Pepe, alleen nu betaal je er voor om naar de volgende locatie te komen! Pepe we wensen je onwijs veel succes en plezier bij de Taxi!

Kees Wees zoekt het hoger op!

Onze medewerker Kees Wees heeft recentelijk op 5 November 2022 een vliegtuigje aangeschaft! Hiermee zoekt hij het hoger op, maar of dat nu een slim idee is? Niemand weet het. We weten niet eens of Kees een vliegbrevet heeft, en of hij ooit passagiers vervoerd heeft in de lucht! Misschien is binnenkort de eerste binnenvlucht een feit vanuit de Taxi, en worden wij als bedrijf een heel stukje sneller en beter inzetbaar dan alleen via de weg! Voor nu houden we Kees nog maar even aan de grond, want alle moeite om dat vliegtuigje in onze bedrijfskleuren te spuiten kost natuurlijk ook een fortuin, dus voorlopig mag Kees gewoon met onze Mercedessen rijden!

Sinds wanneer spreekt een ANWB'er alle talen?!

De ANWB'er die onze Klaas trof was van alle markten thuis!

Jack en Joewy maken van alles mee!

Onze medewerkers Jack en Joewy overkomt van alles in deze 8 minuut durende compilatie!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaars vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week zijn de winnaars🥁🥁🥁 Thijs.P, Loic.K en Sophie.B 🎉🎉🎉
Jullie mogen je bij de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar gaan jullie verder om de speciale prijs te winnen!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer hetzelfde aan als vorige week. Jullie mogen deze week weer een woordzoeker oplossen! Streep de onderstaande woorden door en stuur een screenshot naar Tom Vuurtoren toe! De prijs houden we weer geheim! Veel succes met zoeken!