Nieuws - 03 July, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Finn Kimura, Vincent Snelle, Lars Abdelfattah, Dylan Blok, Danielle Verstraten, Sjaan Puinbak, Micheal Doofenshmirtz, Gino Raymakers, Jayden de Bouwer, Lars Kramer, Ben Erniet, Jordy Eeckelaert, Piet Bakker, Pascal ZB, Luc Alloo, Ivo van Etten, Roderick Bortus, Jhon Bando, Gerrit derde Wiel, Jay Tielemans & Koerdo! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige week was Nio Peters de slechtste chauffeuse van de week! Deze week is Essal Cakir als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Essal pech had met zijn medeweggebruikers, en een lantaarnpaal! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Begin of the Summer Party!

Afgelopen vrijdag was er weer een feestje! Kaatje had Exotica compleet afgehuurd voor iedereen! Dit betekende omdat het afgelopen week weer zo lekker warm was dat iedereen weer even flink moest afkoelen om volgende week weer hard aan het werk te gaan! Het feestje begon om 20:00 en het onwijs leuk! De deuren bleven open staan tot 22:00 en daarna was het feestje afgelopen, maar in die twee uurtjes heeft iedereen wel de grootste lol gehad! De DJ draaide leuke zomerse hits en alle voetjes gingen los van de vloer! Iedereen heeft het onwijs naar zijn zin gehad en we hopen dat ze bij Marketing natuurlijk weer zo'n leuk feestje gaan organiseren!

We worden natuurlijk wel gefouilleerd!Toen waren ze nog nuchter!De mannen vermaakte zich wel!De DJ deed zijn best!De vrouwen hadden ook wat leuks aan!Alle mannen kijken..Mag u hier parkeren?

Afgelopen week bevond onze chef recruitment, Stijn genaamd, zich op de snelweg richting het noorden. Tijdens zijn rit gebeurde er echter iets onverwachts hij botste tegen een verlaten stunt vliegtuig dat zich op de snelweg bevond. Dit roept de vraag op of het toegestaan is om hier te parkeren of niet. Het incident zorgde voor een onverwachte situatie waarbij Stijn betrokken raakte.

Kevin rijd iemand aan!

Kevin had laatst de schrik van zijn leven. Onverwachts stak iemand over en Kevin reed die persoon ook nog aan. Gelukkig heeft de persoon het overleefd en is die voor de zekerheid naar ziekenhuis gebracht voor verdere onderzoek. Kevin is er met de schrik van af gekomen. En weet nu als uitzendkracht dat dit soort dingen ook kunnen gebeuren en daarom goed uitkijken enorm belangrijk is! Een wijze les voor Kevin.

Weer iets nieuws geleerd!

Afgelopen week hebben we kunnen deelnemen aan een EHBO-cursus gegeven door Marco, Godell en de ambulancier ! De cursus was fantastisch en we hebben allemaal iets nieuws geleerd van de ambulancier. Dankzij wat we hebben geleerd, kunnen we nu meer levens redden, omdat we bevoegd zijn in EHBO. Ben jij iemand die dit ook wil? Dan moet je de gemeente app in de gaten houden wanneer er weer EHBO cursussen zijn.

Waarom is EHBO goed voor je, vraag je je af? Nou hierom natuurlijk:

Want jouw belangrijkste taak is het verlenen van eerste hulp bij ongevallen in de organisatie waarbij je (spoedeisende) eerste hulp verleent in afwachting van professionele hulpverleners zoals de ambulancezorgverlening. Er zijn heel veel soorten ongevallen. Het kan gaan om een klein letsel waarbij je een verband op de juiste manier moet aanleggen, maar het kan ook gaan om het adequaat handelen in acute situaties met (levensbedreigende) verwondingen. Ook het herkennen van een ziektebeeld behoort tot jouw vaardigheden. En dit is handig voor ons als Uberpolis omdat wij veel op de weg zitten, en ook onwijs veel mee maken.

Drank op kantoor

Terwijl Ali Orsam lekker aan het vakantie vieren is konden Kaatje, Godell en Rowan het niet laten om stiekem een drankje te doen op het kantoor van Ali Orsam. Gelukkig waren ze niet in dienst. Maar Ali mag er natuurlijk ook niet achter komen dat er mensen op z'n kantoor aan het drinken zijn. Want Ali verbied dat. Maar zo zie je maar weer wanneer de kat van huis is dansen de muizen op tafel! En daarom doen Kaatje Godell en Rowan even een momentje lekker wat ze zelf willen op kantoor. Uiteindelijk hebben ze wel alle bierflesjes en dergelijke netjes opgeruimd en is Ali Orsam nergens achter gekomen. En dat is maar goed ook, want dronkenschap op kantoor is niet toegestaan natuurlijk! Daar in tegen was Marco wel gewoon netjes aan het werk!

Verkeers van rechts heeft altijd voorang! Of toch niet?

Op een dood normale dag, ging het weer eens goed mis bij 1 van onze medewerkers van Uberpolis. Iemand botste namelijk tegen een auto aan die van rechts kwam. En daarom is onze chauffeur Frits fout bezig! Of toch niet? Want de auto kwam namelijk wel van rechts, maar hij kwam uit een uitrit en dat betekend dat onze Frits alle recht had om door te rijden. Dit dacht de persoon van zijn mooie bolide ook en toen kwam het ook tot een botsing, alle papieren zijn netjes ingevuld en gelukkig was de ANWB in ieder geval snel ter plaatse om de auto te maken. En daarna kon Frits weer verder rijden en z'n dienstje verder afmaken.


Nio en Piet geven een stopteken!

Op een vroege ochtend, op 25 juni 2023, waren Piet en Nio onderweg toen ze een collega opmerkten die met buitengewoon hoge snelheid over de weg scheurde. Verbaasd en bezorgd over de veiligheid van andere weggebruikers, besloten Piet en Nio dat het tijd was om actie te ondernemen en hem staande te houden. De rest zie je in de video!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Noa.S! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week gaan we weer hetzelfde doen als vorige week! Namelijk Morse Code, ik heb in het donkere vakje een tekst neer gezet en doormiddel van goed kijken naar het tabelletje eronder kom je erachter wat er staat! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de DM's van Tom Vuurtoren De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen