Nieuws - 19 June, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Tygo Groenewegen, Michael Thunder, Basil Zoba, Paul Dutch, Koen Janssen, Ruben de Krijger, Tijmen Santo, Sven Vrieskist, Dyako Abdellah, Bart Kakker, Ronnie Bakhuis, Cedric Lagae, Wouter Santoro, Kees Wees & Sem Kok! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige week was Semm Harris de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Kaily Kuipers als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Kaily een remweg had van 100 KM, en nog niet op tijd stil kon staan! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Jack maakt van de auto een kampvuurtje!

Het is niet de eerste keer dat een medewerker van Uberpolis een autobrand veroorzaakt. Jack was gewoon normaal een dienstje aan het draaien. Maar door alle hitte sloeg de motor helemaal op hol. Het ging er zo erg aan toe met die warmte dat de motor gewoon in brand begon te staan. Gelukkig was Jack op tijd uit de auto en heeft hij geen brand wonden of iets dergelijke. Gelukkig is de auto op tijd geblust en is die ondertussen weer gemaakt door de ANWB. Tip voor Ali misschien om iets te regelen dat autos niet meer zo snel in brand gaan door de hete zon? 🤔

Godell officieel 1 jaar in dienst bij Uberpolis!

Onze topper van een manager Godell Tukker werkt officieel nu 1 jaar bij Uberpolis! En dat is natuurlijk een top prestatie! Namens het hele Uberpolis Marketing-Team willen wij je feliciteren met dit mooie jubileum! We hopen op nog vele jaren te mogen genieten van je binnen Uberpolis! Je kunt haar nog altijd even feliciteren via de ⁠taxi-complimenten chat! Hier onder een leuke foto toen ze aankwam in de stad en waar het allemaal begon! Kaatje en Marco wachtte haar op toen ze voor het eerst in de stad kwam!

Piet & Matjo Ontvoerd en zwaargewond!

Afgelopen week vond er een grote bankoverval plaats waarbij twee collega's werden gegijzeld. Het incident vond plaats op een donderdagmiddag. Piet was rustig aan het rijden in Paleto Bay toen hij een ongeluk kreeg met een oranje Audi A6. Op dat moment trok onze crimineel Stef een mes op Piet en dwong hem geboeid in de auto te stappen. Binnen twee minuten werden ze op een andere locatie gebracht, waar Piet werd vastgehouden. Op dat moment werd ook onze collega Matjo ontvoerd en naar de bank gebracht. Echter, de situatie verliep anders dan verwacht. Na 50 minuten onderhandelingen greep het DSI in en vond er een inval plaats. Helaas raakten Piet en Matjo zwaar gewond tijdens het incident. Ze werden beide geraakt door een shotgun en overleefden maar net. Piet heeft nu te maken met een trauma en loopt met krukken, terwijl Matjo niet meer durft om op straat te zijn.

Kettingbotsing met lichte letsel!

Afgelopen week heeft onze ex-collega Chenos van de taxi een kettingbotsing mee gemaakt. Het ongeluk gebeurde op de snelweg met hoge snelheid. Helaas ging het mis omdat de ANWB medewerkster op zijn telefoon zat en niet oplette. Hij knalde vol tegen het taxi voertuig, waardoor de taxi op zijn beurt tegen een ambulance voertuig aanbotste. Gelukkig zijn de airbags uitgeklapt en is er niemand ernstig gewond geraakt, alleen lichte verwondingen van dit ongeval. Laat dit een les zijn voor iedereen die veel rijdt gebruik je telefoon niet tijdens het rijden

Kampvuurtje op de late vrijdag avond!

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, het grote feest was aanstaande! Echter is dit iets anders verlopen dan gepland maar iedereen had het reuze naar zijn zin! Ze zijn met Mavericks naar de bergen gegaan en hebben daar een mooi kampvuurtje gehad en lekker gezellige muziek erbij! Marco had mooie buggy's geregeld en met die mooie buggy's zijn ze naar het chinese restaurant gegaan waar ze de avond leuk hebben afgesloten! Op naar de volgende leuke avond binnen de taxi!

Melvin is terug, en de super taxi?!

Melvin Brecht is terug en misschien hierdoor ook de Super Taxi! De laatste keer dat Melvin bij de Taxi werkte had hij ook precies dezelfde auto, en dezelfde outfit! Alleen nu is de vraag of de Super Taxi nog terug komt? We hebben Melvin hier nog niet over gesproken en weten dus niet zeker of dit ook zo is. We hebben het vermoeden dat het wel gaat gebeuren aangezien hij alles gereed heeft om een Super Taxi te zijn! En ook omdat hij het dus eerder gedaan heeft, en veel mensen een lach op hun gezicht heeft bezorgd toen hij dit deed! We hopen op een leuke voortzetting van de Super Taxi!

Pekingseend!

Waar de één een chinese tomatensoep bestelde & de ander lekkere kiploempia`s, gooide Rowan het over een andere boeg! Hij deed een wat vreemde bestelling.
Schijnbaar had hij de menukaart niet zo goed gelezen en vroeg hij om een pekkingseend in plaats van een pekingeend. Dit zorgde voor natuurlijk grote hilariteit en verwarring bij de bediening, na wat hulp heeft Rowan uiteindelijk alsnog van een heerlijke pekingeend kunnen genieten!

Elk voertuig bij de Taxi!

Godell en Marco hebben een mooi filmpje gemaakt met welke taxi voertuigen wij dagelijks de weg betreden! Hieronder staat ook nog een leuk muziekje!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Finn.B! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als vorige week! Jullie kennen het concept! Kies een nummer tussen de 1-100 en stuur deze naar ons door! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen