Nieuws - 05 February, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Bandie Nietbang, Lil Mikam, Perry de Vogel, Gio Pan, Remi Bonjasky, Kyan Sol, Leroy Buikdans, Elise van Dijk, Mason Achterveld, Danny Palmboom, Niels Ruiter, Snap Baklava, Daan van de Dam, Mike Romeo, Mehmet Baklava, Jack Son, Mako Serneels, Emmy Everts, Sebas Yarrack, Sean Shatta, Pino de Post, Dumfrie Denzel, David Packouz, Jan Roberto, Gianni Verschueren, Carlos de La Cruz, Matteo Esposito, Bob Loser, Jan Janssen, Jacy Cliff, Tim Cliff, Sophie Exotica, Romano Lucia, Fedde Woudsma, Wytze van Dijk, Gijs Brecht, Jayden Verhoeven, Michiel de Zwart, Frits Feenstra & Luuk de Kropsla! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Vorige week was Nio Steger de beste! Deze week is onze Paul Dutch
weer als leuke RolePlay van de week gekozen omdat Paul laat zien hoe schoon je auto moet zijn! Veel kijkplezier! Jij kan je prijs komen claimen bij Tom Vuurtoren! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉ROLEPLAY VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Een interview met onze superman!

Wie ben jij?
Hey Hey! Mijn naam is Johan Dewus, ik ben nu een aantal maanden werkzaam bij Uberpolis. Momenteel ben ik recruiter en houd ik mij dus bezig met examens afnemen. Zo kan ik bepalen of een nieuwe collega wel een geschikte collega is. Ook leg ik alle ins en outs uit van Uberpolis. Ik ben 24 jaar oud!

Waar kunnen we jou vinden naast werk?
Overal en nergens! 👀

Wat is jou doel binnen de taxi?
Een doel binnen de taxi heb ik niet echt! Wel zou het me leuk lijken om meer te kunnen doen voor Uberpolis, ik vind het namelijk erg leuk om me zo goed mogelijk werkzaam te maken voor Uberpolis!

Welke tip kan jij meegeven aan nieuwe taxi medewerkers?
Wees sociaal en maak met iedereen een praatje. Zo maak je nieuwe vrienden en word het taxi werk een stuk leuker!

Waar in de lijst hoop jij deze week terecht te komen met je team?
Helemaal boven aan natuurlijk! Nee alle gekheid op een stokkie, ik zie mezelf niet echt terug op een plaats in de lijst. Ik hou van lol maken, ik zie dus wel waar ik terecht kom!

Nieuwe Parkeerkunsten!

Niemand wist hoe, maar Chapeau voor hoe je dit voor elkaar hebt gekregen. Je auto is wel voor onderzoek in beslag genomen! Volgende keer wel je nummertje achter laten kunnen we ook de factuur van de stukadoor doorsturen, want dit is namelijk niet de bedoeling, de taxi heeft extra kosten gekregen voor het afslepen van de auto, en de politie, omdat die er van versteld stond wie dit voor elkaar had gekregen, echter zijn we hier helaas nooit achter gekomen.

Ali had geen zin om hier achter aan te gaan dus hij heeft de factuur voor deze keer betaald. Laat dit een les zijn. Mocht je iets kapot maken laat het gewoon netjes weten. Dan kan dit gewoon gemaakt worden en is iedereen even goede vriendjes! En misschien krijg je dan nog een extratje ook!

Andrej kan nooit opletten!

Andrej ging richting begraafplaats om wat mensen te gaan helpen met vervoeren, hij was bij een flitser en lette niet op de weg maar naar zijn dashboard om geen boete te kunnen pakken, totdat er een auto plotseling op de weg geparkeerd staat en kon de auto niet meer ontwijken, wat resulteerde in een aanrijding met 100 km/h, de persoon vraagt hoe Andrej dit voor elkaar heeft gekregen dat hij een auto ramde die vollop zichtbaar is en Andrej zei "ja sorry, ik keek meer naar mijn snelheid in plaats van naar de weg kijken"
Moet Andrej zijn rijbewijs opnieuw halen of is hij wel veilig genoeg op de weg? Of moeten we hem ontslaan?

Politie is klaar met kinderachtig Taxi gedrag!

Amber, Sjonnie en wat andere collega's waren lekker aan het rondrijden toen ze de politie aanspraken, en die had daar zijn eigen bedenkingen over!

Gezocht! Geertje de Hond!

Vorige week heeft Geertje een collega aangevallen. Er waren 4 getuigen waar onder Jack.
Deze week had Jack wat nieuw voer gekocht en ging hij Geertje zijn bak verschonen.
Toen kwam hij erachter dat er geen enkel brokje was opgegeten en geen enkel slokje water was gedronken.

Na een kleine rond vraag heeft niemand Geertje gezien.
Vandaar deze advertentie, Heb jij toevallig Geertje gezien?

Voor de gouden tip die tot Geertje leid is een leuke beloning apart gezet.

Heb jij de gouden tip? laat het weten via 🎉WIN ACTIE🎉

Nieuwe decoratie rondom Uberpolis!

Meer bloemen, planten, verlichting en noem het allemaal maar op. In de nacht van 5 Februari 2023 zijn de hoveniers en monteurs weer goed bezig geweest. Zij hebben namelijk allerlei nieuwe decoratie geplaatst rondom Uberpolis. Naast dat het er erg leuk uit ziet heeft het ook nog een ander doel gehad. In de nachtelijke uurtjes zag het taxi personeel niet veel, dit omdat er weinig verlichting was rondom Uberpolis. Dit is nu dus verholpen! Ook hebben we naast het hok van hondje Geertje een leuke zithoek erbij! Mocht jij dus je pauze hebben kan je daar lekker genieten van jouw pauze!

Ook hebben wij vernomen dat de bouwvakkers een aantal cadeautjes hebben achter gelaten. Het zou gaan om 4 stuks. Wat het is weet ik niet precies, hier willen de bouwvakkers geen antwoord op geven! Kan jij alle 4 de cadeautjes vinden? Ik ben al aan het zoeken! Jij ook?

Hopelijk vind jij dit ook super leuk! Wij in ieder geval wel.

Opnamens verstoort - TDA Handhaving #3Chef-Recruitment laat rijkunsten weg!

Onze Chef-Recruitment Stijn kan zijn rijbewijs inleveren, zou het komen omdat hij weinig had gegeten en gedronken? Moet hij zijn baan ook inleveren? Echter zijn rijbewijs is hij niet waardig!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Piet.B! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!


NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer hetzelfde aan als vorige week! Jullie gaan de plek raden! Het is vrij simpel! We hebben ergens in de stad een leuk fototje geblurd, en jij mag raden waar dit is! Als je eenmaal weet waar het is, maak hier dan zelf een live-foto van! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we via mijn private message!! Dus stuur mij privé de foto door wil je winnen!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen!

- Foto is getekend door Jack Karton!