Nieuws - 06 March, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Nouri Abdourisch, Fabian Wien, Finn Hollie, Milan Knol, Yannick Batra, Thymo Visser, Delano Geerman, Brend Kebab, Koen Carther, Doxz Baksteen, Mbandsz Avci, Jonny de Bouwer, Jaap Hendriks, Joes Gisterlaan, Fedde Woudsma, Jayden Smith, Arnold Kraakman, Silvano Petersen, Levi Kulusevski, Rutger Elsinga, Mike Molenkamp, Tanguy Vandeputte, Daan Bakker, Mark Bos, Twan Santiago, Jordy Burkas & Mason Romano! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Vorige week was Mako Serneels de beste! Deze week is onze Barrie Fietsema weer als leuke RolePlay van de week gekozen omdat Barrie een leuke klant had met een apart smaakje! Veel kijkplezier! Jij kan je prijs komen claimen bij Tom Vuurtoren! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉ROLEPLAY VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Uberpolis de lucht in!

Het begon met een visie, Wiebe en Johan wilde graag eens mensen ophalen en brengen naar locatie met een helikopter. Deze visie werd werkelijkheid. De heli werd uit de stalling gehaald en wij meldde ons indienst. De melding werd gewoon normaal behandeld, de klant stond des al niet te min met grote ogen te kijken dat zij moesten instappen in de helikopter. Bij entree werd natuurlijk wel vermeld dat je van hoogtes moest houden en dat je absoluut niet bang moest wezen van hoogtes.
Anders kon je niet mee met deze luxe 'slee!'

We hopen natuurlijk dat onze klanten dit in het vervolg de hoogte in kunnen, op reguliere basis!

Motorcross Evenement!

Afgelopen zaterdag 4 Maart 2023 was het eindelijk zo ver! Jason Kebab die het evenement had opgezet vond eindelijk plaats! Hierbij kreeg hij hulp van Godell Tukker en Tom Vuurtoren.

Het was een leuke avond en er waren meer dan 30 aanmeldingen voor het evenement! Het evenement verliep eerst stroef omdat het even mis ging met het transport van de crossmotoren. Echter toen het goed verliep kwamen alle crossmotoren aan op locatie en waren de ANWB en Ambulance al aanwezig, hierna werd iedereen gecontroleerd op zijn taxi pasje en bleek toch dat er 1 persoon mee was gegaan die helemaal GEEN taxi was! Toen dat gecontroleerd was konden de alle eerste drie gaan beginnen met hun ronde. Ze konden 1 getimede ronde rijden en meer niet, dus het was meteen alles of niets. Hieruit kwamen drie mensen!

Dit waren Kakel Doodledoo, die de eerste plek bemachtigde met een 1:33.480 en de overige podium plekken werden bekleed door Fedde Woutsma en Robbe Thoelen!

Al met al een leuke avond en op naar het volgende taxi evenement!

Collega Frits doet alles voor de factuur!

Collega Frits was vergeten om zijn klant een factuur te sturen, en die MOEST gestuurd worden!

Iets te harde scheten!

Afgelopen vrijdag had een klant teveel chili gegeten, en dat hebben ze geweten!

Pico Bello BV

Kay Kuipers, Harko Brinkhalters en Johan Dewus, ala Pico Bello BV. Pico Bello BV is een nieuw bedrijf dat zich richt op het opruimen van voertuigen. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder het verwijderen van oude auto's en het opruimen van ongevallenplaatsen. Pico Bello BV werkt snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat de voertuigen op een milieuvriendelijke manier worden verwijderd. Dus ook jouw Taxi voertuig die je verdomme elke dag laat slingeren! Wij geven desync geen kans!


Bruiloft Kimmy & Joewy!

Zaterdag 04-03-2023 was een spannende dag voor Kimmy! Ze zag er prachtig uit en om 20:30u was het dan zover, en gaf zij haar Ja-woord aan Joewy!
Elkaar leren bij Uberpolis, en dan nu door het leven als man en vrouw!
Het moest dus ook zo zijn dat Ali hun trouwambtenaar zou worden. Ali heeft een prachtige speech gehouden en daarna barste het feest los met alle aanwezigen.
Het bier vloeide rijkelijk en er werden leuke rap-battles gehouden met Ali in de hoofdrol.
De taxi is dus de place to be voor huwelijken! Dus als je nog op zoek bent, hou je oogje open!

Wij wensen Kimmy & Joewy heel veel geluk samen!

Sjonnie kan niet rijden!

Sjonnie en Amber waren samen onderweg, dus de twee slechtste bestuurders van heel TDA zitten samen in een auto, en dat was te merken..

Silvano zijn aller eeste klant!

Silvano zijn eerste klant was niet de makkelijkste!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Thijs.P! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer anders aan als jullie gewend zijn! Leuke feitjes over bepaalde managers, stuur het goede antwoord in en wie weet win jij! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen