Nieuws - 28 August, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Niels de Ruiter, Mees Jacobs, Henk Putten, Lars Malone, Luuk Klootsjaak, Mathijs Jansen, Milan Moons, Harry van Badpak, Qurly Surenos, Tim Stone, Kai Walker, Fietsen Dief, Danielle Osram, Brian Janssen, Vince Jan, Dylan van Boven, Remy Damaso, Parallax Romano, Rico Domingo, Ennes Srevyuc, Milan Makovitz, Yoeftie Mousti, Albert Vandehogen, Esther Jackson, Brum Klinkert, Lucas Worst, Justin Bakker, Miloen Jimenez & Abi Karim! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige keer was Frits de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Pie Kant als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Pie meteen weer terug kan! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

De allergrootste inwerking ooit?

De afgelopen weken kreeg het Recruitment Team het erg druk met het aannemen en inwerken van nieuwe mensen. Omdat het zo druk was en sommige mensen het niet aankonden en klaagden, konden Stijn & Amber een uitgebreide inwerking organiseren. Dit houdt in dat iedereen die wordt aangenomen is, de kans krijgt om zich te melden bij Taxi HB met de benodigde spullen, zoals de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en 5.000 euro borg. Het programma verliep veel beter dan verwacht en iedereen heeft goed werk geleverd.

Een race met plezier?

Afgelopen week vond er een onaangekondigde Drag Race plaats tussen de taxichauffeur racers en de EX leidinggevenden van Ambulance. Iedereen maakte gebruik van zijn eigen persoonlijke auto. Toen het startschot werd gegeven door Joran, racete iedereen in zijn eigen tempo. Tijdens de race mislukte Wilma on echter de controle over de Rode LaFerrari kwijt te raken waardoor ze helemaal tot het einde van de baan eindigde. Uiteindelijk kwam de Bugatti Chiron als winnaar uit. Het was een avond vol plezier waar iedereen van genoot!

De Uberpolis nachtdans!

Onze collega's doen even een nacht dansje voor dat ze in dienst gaan! Zo blijven ze natuurlijk wel fit en actief voor alle ritjes die ze moeten maken. Misschien een idee om dat elke collega te laten doen in de toekomst!

Alle remmen los!

Wanneer er in de porto opeens word geroepen door Gijs onze top recruiter dat je degene die als eerste bij het Uberpolis hoofdbureau is krijg 10.000 euro. Nou dan weet natuurlijk iedereen wat hem te doen staan. Als een stel gekken door de stad racen om zo snel mogelijk bij het Uberpolis hoofdbureau te komen. Het werd haast een straat race zo snel moest iedereen zowat rijden om die mooie prijs naar binnen halen! En dat ging niet goed voor iedereen.

Kaatje pakt welverdiende promotie!

Na heel hard werken en passie voor het bedrijf Uberpolis, heeft Kaatje onze Chef Marketing promotie gekregen naar Uberpolis Onderbaas! Bijna twee jaar werkzaam bij Uberpolis dus dik en dik verdiend! Zet hem op! Wij zijn trots op jou!
Gefeliciteerd namens iedereen van de Taxi!

Kaatje weer terug van vakantie!

Jaja, onze lieve Onderbaas Kaatje Osram-Keutel is weer terug in de stad van een mooie vakantie. Ze gaat weer volledig aan de bak en zullen weer enorm veel kunnen genieten van haar aanwezigheid en natuurlijk gezelligheid. En dat moest daarom ook echt even gevierd worden! Het was daarom ook een gezellig feestje om te vieren dat Kaatje weer terug is!

Parachute springen!

Afgelopen week gingen Marco, Ricardo, Memo, Kaatje, Godell en Tijl de berg op! Om vervolgens weer naar beneden te gaan! De landing voor Tijl ging minder!

Guan leent z'n auto uit!

Guan leende z'n auto uit aan twee KMAR-agenten zodat ze verder konden, alleen dat ging totaal niet goed..

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 John.O! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als vorige week! We gaan weer cijfertjes insturen! Stuur je cijfertje in en wie weet win jij! Doe allemaal mee! Dit doen we via de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen