Nieuws - 08 May, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Jasper Bosch, Driss Fietsslot, Mug Ali, Thomas Coppers, Mohammed Ali, Mark Abma, Jens Gestel, Ronan White, Manolito Gaviria, Sam Bal, Attie Gisterlaan, Jessey Destelveld, Tylerr Trevino, Nadesche Peligroso, Dxvin de Baksteen, Dylan Botter, Henkie TTT, Lars Heer, Luca Bomba, Omar Papito, Levi Dakpan, Rune de Laet, Johnny Raamkozijn, Jeremy de Mol, Moess Zoet, Abdi Driller, Carlos Romeo, Ryan Sulkano, Sjonnie de Vries, Rik van Beuken, Rens Grigorov, John G Rambo, Wolf Bakker, Damian Willems, Mees Kuipers, Luca Thonnissen & Bob Smuller! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige week was Lucky Walker de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Twan Santiago als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Twan totaal niet kan rijden, en voor zijn rij kunsten hij meteen door mag naar de gevangenis! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Dodenherdenking in TeDeaPolis!

Afgelopen 4 mei was het dan weer zo ver, zoals iederen jaar. Dodenherdenking stond op het programma. Natuurlijk is het een hele happening en is het natuurlijk de bedoeling dat alles op rolletjes verloopt! Dit was natuurlijk dit jaar ook het geval en stonden op meerdere locaties iedereen stil bij de omgekomen oorlogsslachtoffers. Zo ook vele medewerkers van de Taxi die 2 minuten stil waren op dit moment! Het ziet er altijd indrukwekkend uit als zo'n evenement plaats vind. Er zijn dit jaar geen verstoorders geweest en alles is goed verlopen!

Amber werkt voor haar centen!

Afgelopen woensdag gebeurde iets wat we niet vaak mee maken! Amber was oprecht aan het werk voor haar centen. Vorige week is haar geliefde Ferrari SF90 op gegaan in vlammen en kon ze niet veel meer doen dan toekijken hoe haar droom letterlijk in rook op ging. Dit betekende dat de verzekering niet veel uitkeerde, in ieder geval niet zoveel als waar ze op gehoopt had, en nog mensen terug moest betalen en dit betekende dat ze aan het werk mocht! Dus heeft ze het zelf vastgelegd dat ze aan het werk was! Dit is een natuurverschijnsel wat weinig voor komt, we moeten koesteren en maar hopen dat dit vaker mag voorkomen!

Het geheim van Thijs!

Op een van de vele wandel avonturen kwamen wij tot een verbazingwekkende ontdekking. Collega Thijs heeft een verborgen talent. Samson van Samson & Gert kan hij als de beste immiteren..Of...is Thijs misschien gewoon Samson??!

Hersenloze moet je voor oppassen!

Er is onder de hersenloze klanten een nieuw fenomeen, in plaats van dat hun uit de auto getrokken worden, doen ze dat nu bij ons! Onze collega Marco die tijdens een inwerkling passagier was werd hierdoor verrast!

Hakkiejj ziet spoken!

Collega Hakkiejj was rustig bezig met zijn taxi dienst toen hij besloot naar begraafplaats te gaan, dit is nog steeds een plek waar veel mensen komen voor een ritje, waar laatst ook de gevangenis is bij gekomen! Echter was Hakkiejj aangekomen op begraafplaats en vond daar een unieke taxi! Een BootTaxi was ook aanwezig op locatie om mensen weg te brengen van A naar B! Echter lijkt het me niet geheel handig om dit dagelijks te doen want dan zul je weinig klanten hebben. Hoe doe boot daar is gekomen is iedereen een raadsel, en Hakkiejj heeft zijn dien gewoon afgemaakt met een voertuig met 4 wielen, dit omdat dit toch het meest efficiënt is!

Brand bij TaxiHB!

Collega Tatta de Bruijn wou net uit TaxiHB vertrekken toen hem in zijn rechter ooghhoek iets zag glimmen, hij dacht eerst dat het een lantaarnpaal was die in de nacht brandde, maar niks bleek minder waar! Het was een fikse brand naast TaxiHB, hoe weten we nog niet, en wie zijn aanhanger daar heeft achter gelaten ook niet, maar een stond een voertuig aanhanger die comleet in vlammen is opgegaan.
Het werd al snel een uitslaande brand, maar door het adequaat handelen van Tatta werd erger voorkomen, een explosie is niet handig bij TaxiHB en Tatta heeft goed zijn best gedaan! De brandweer was snel ter plaatste en had het vuur snel onder controle! Echter is de voertuig aanhanger als verloren opgegeven.

Nachtdiensten zijn te lang!

Collega Lucky Walker was bezig met zijn nachtdienst, of hij zich op vrijwillige basis heeft aangemeld, of Ali hem zo heeft ingedeeld weten we niet.
De nachtdienst was te lang want Lucky parkeert zijn RS6 waar hij niet hoort.

Jack en Daniel op avontuur!

Tijdens deze bijzondere inwerking gingen er al wat dingen niet soepel. maar dit was toch wel het hoogte punt van de avond! Gelukkig was de AMBU dichtbij en hebben we onze collega nog eens na laten kijken door de medewerker van de AMBU.

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Frank.M.! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als vorige week! Jullie kennen het concept! Kies een nummer tussen de 1-100 en stuur deze naar ons door! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen