Nieuws - 17 October, 2022
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe Collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Rafie Martines, Noenie Flex, Andries Tweekop, John Celie, Dylan Musk, Mats Barends, John Pather, Rachid Driller, Sem van Dijk, Jef Osram, Johan Jansen, Dope Smoke, Johan Sins, Jan Boterman, Henk Wijnegem, John Rambo, Dave Castro, Kees Wees, Nathan Time, Jamie Fother, Justin Pink, Mike Tyson, Luca de Vries, Dr. Pauper, Valerie Lange, Peter de Bolle, Sem de Jong, Depo Zayk, Peter Pan, Sem Jansen, Lorenzo Esposito, Bassie Vrucht, Sjef Eladio, Peter de Bakker & Rick Vjaemski. Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Medewerkers van de week!

Dit zijn de medewerkers van elk team die afgelopen week de meeste factuurtjes hebben uitgeschreven. Denk jij dat je het beter kan?

A: Dr. Pauper - 89 Facturen!
B: Teun de Pantertemmer - 114 Facturen!
C: Guan de Man - 64 Facturen!
D: Daniel Ricciardo - 47 Facturen!
E: Hakkiejj Achteren - 249 Facturen!
F: Winston Post - 72 Facturen!
G: Dex de Groot - 219 Facturen!
H: Jeff Anders - 101 Facturen!

Ga zo door toppertjes!

FOTO'S & VIDEO'S

Verjaardag van Kay Kuipers!

Iedereen kent hem wel, Kay een van onze chef's! Hij was deze week jarig
en is weer een tintje grijzer geworden.
En dat moest natuurlijk gevierd worden! ๐Ÿฅณ
Daarom hadden sommige collega's het idee om een leuk feestje te geven met leuke muziek. Namens heel Uberpolis nogmaals gefeliciteerd Kay!


Niet je APK uitstellen!

Ex collega's Dennis en Frits waren een rondje aan het rijden, maar tijdens het rondje rijden bleef het gaspedaal hangen waardoor Frits niet meer kon remmen, uiteindelijk kreeg hij hem los maar toen was het al te laat, en vlogen ze recht op 2 DSI auto's, de heren van de DSI gingen er sportief mee om en kwamen er met lichte kleerscheuren vanaf, aangezien ze wel wat gewend zijn! Ook gaven ze enkel een boete voor het roekeloos rijden en te laat de auto voor de APK langsbrengen. Anders was dit uiteraard nooit gebeurd! Vanaf nu zal Frits zijn auto's op tijd laten keuren door de fantastische leden van de ANWB

Winston geeft ons parkeer les!

Winston P dacht even mooi in te parkeren en dat is hem ook zeker goed gelukt maar wel op een hele speciale manier. Hij kwam naar beneden gereden met zijn porsche taycan maar reed iets te snel de berg af waardoor hij toch wel een goede vliegles nam. Maar op het moment dat hij wou landen botste hij tegen een gladiator die daar stond en vloog hij nog is de lucht in. Waardoor hij recht op de parkeerplaats in een parkeervak kwam wat toch wel knap is.

Oude bekenden komen terug met een knaller!

Ex managers Erik van der Zak en Noenie Flex zijn sinds kort terug werkende bij ons taxi bedrijf en hebben een nieuw gezicht met zich meegebracht 'Peter Celie'. Ze zijn terug gekomen in een schitterende auto. De Koenisegg gemera is de snelste 4-persoons auto van de stad met een topsnelheid van 409 km/h. Deze collega's en de nieuwe collega is erg tevreden dat ze na een lange tijd eindelijk weer terug zijn bij de taxi!


Collega krijgt een goede beuk!

Onze recruiter Jason Derulo geeft zijn eigen collega de pit van zijn leven nadat hij besluut te remmen midden op de weg.

Stijn zijn auto wilt op turnen!

Ondanks de zomerige muziek zag de rest van de dag er niet zo zonnig uit voor onze recruitment chef Stijn.

Stijn rijdt in een ramp!

Stijn gebruikt hier zijn auto als een soort ramp voor andere auto's. Alleen pakt dit niet zo goed uit voor de tegenligger...

Harko schakelt DSI agent uit!?

Onze marketing topper Harko reedt iets te hard. waardoor hij een DSI agent schepte die op de weg stond..

๐ŸŽ‰WIN ACTIE๐ŸŽ‰

Winnaar Vorige Week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ Steef Janssen! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
Jij mag 5 krasloten ophalen bij Kay K. zodra je hem tegen komt in de stad!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week moeten jullie weer een prachtige foto na maken! Ditmaal is het deze.
Omdat gezond eten zo belangrijk is, is het thema fruit!๐ŸŒ Trek je leukste outfit aan en maak de foto zo goedmogelijk na!
Heel veel succes! De foto mogen jullie sturen in de #๐ŸŽ‰WIN ACTIE๐ŸŽ‰ thread in de gemeente-app!