Nieuws - 31 August, 2022
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe Collega's!

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Charlie Chaplin, Jordan Teze, John Sins, Mats Pokkel, Abdul Mo, Senna Khairi, Kaj Raaijmakers, Klaas Bruinsma, Tjaard Kraan, Brian stoot op je Kaak, Mike van Vooren, Martijn Adelaar, Hermano Gonsalesz, Jordy Frederiks, Jellybear Brecht, Brian Oconner, Timur Sjans, Thom Osmani, Jack Mars, Trapisto Zeewater, Psyco Zeewater, Wes Lee, Jordy Tiechelaar, Arne Vancauwenberghe, Dean vdp van de Poppe, Kane Dijkstra, Peter Ivanov, Davi Lowkey, Gino Meksel & Pjoter de Haan. Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Medewerkers van de week!

Dit zijn de medewerkers van elk team die afgelopen week de meeste factuurtjes hebben uitgeschreven. Denk jij dat je het beter kan?

A: Arne Gonzsalesz - 68 Facturen!
B: Kaj Raaijmakers - 80 Facturen!
C: Hicham Onepumpman - 175 Facturen!
D: Timon Havenaar - 77 Facturen!
E: Dimitri Krakovvv - 93 Facturen!
F: Brian Peterson - 343 Facturen!
G: Mitchel Kramer - 101 Facturen!

Wat zijn jullie lekker bezig toppers!

FOTO'S & VIDEO'S

Even rust pakken na KEIHARD werken!

Onze managers hebben het soms super zwaar zoals jullie weten en Paco moest daarom even een powernapje nemen op de bank. Als je hier ooit een collega ziet liggen, laat hem dan lekker even rusten. Hij zou het vast nodig hebben!

Super Taxi is terug!

Hij is een tijdje weg geweest, maar nu we hem het hardst nodig hebben is hij terug. Super Taxi! Hij helpt de mensen in nood om van A naar B te gaan. Heb jij hem al gezien?

Marco En Zijn Inwerking!

Toen Recruiter Marco en Manager Ramona zoals gewoonlijk hun werk aan het doen waren door iemand in te werken dachten sommige collega's dat dit heel bijzonder was. "Laten we met alle marketing microfoons en camera's de hele inwerking filmen." Dit is toch een bijzondere manier van je pauze houden maar het heeft voor leuke beelden gezorgd!

Kay Nailed It!

Het begon met een simpele helikopter vlucht, maar eindigde in een "bergachtig" avontuur! Het weer brak los het regende bakken uit de hemel en flinke bliksem waarbij de propeller werdt geraakt van de helikopter. Kay was genoodzaakt om een noodlanding te maken zwetend achter de stuurknuppel, maar uitendelijk heeft ie het toestel beneden gekregen op een "veilige" manier, met nadruk op veilig. eenmaal beneden had Kay geen regenpak of paraplu mee en moest hij in z'n cabine wachten totdat het droog was. Eenmaal toen het droog was moest hij de ANWB bellen om te kijken of ze hem konden helpen en dat is nog gelukt ook! Het belangrijkste is dat Kay het heeft overleefd!.

TDA JACHTSEIZOEN!

Zoals sommige van jullie weten hebben Manager Wiebe Frits Zevenhuis en Chef-Marketing Kay Kuipers mee gedaan aan het TDA Jachtseizoen. Dit was voor hun een heel avondtuur en ben jij nou benieuwd hoe dat afgelopen is? Dat kan je zien via de video hier onder!

Taxi Compilaties Zijn Terug!!!

Jullie hebben het een tijdje moeten missen maar het is weer terug. De Taxi Compilaties!!! De eerste staat online op ons gloednieuwe YouTube kanaal dus vergeet vooral niet even te abonneren!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar Vorige Week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁Ryan B.🎉🎉🎉
Jij mag 5 krasloten ophalen bij Kay K. zodra je hem tegen komt in de stad!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week moeten jullie weer een prachtige foto na maken! Ditmaal is het deze. Kleine hint: Je vind hier vaak kale mannen. Heel veel succes! De foto mogen jullie sturen naar Kay K. via Discord.