Nieuws - 24 July, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Noah Burkas, Kyan Segers, Santiago Diablo, Zev Juarez, Kippen Kruiden, Kees de Kaaskop, Jelte Kin, Henk Jan, Maxim Vershacii, Quenten AK, Joewy Driftboy, Olivier Jonk, Mick van Bergen, Bas Striker, Alex Snuffel, Xiomairo Pang Pang, Filipe Sneekes, Arne Widow, Stan de Haan, Dalton Cornetto, Peter de Bakker, Robbe de Jong, Johnny Ijskoud, Brand Netel, Wytze van Dak, Hannes Jansen, Bream Tube & Gilles Hambali! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige keer was Moh Stalla de slechtste chauffeurs van de week! Deze week is Tijl Vol als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Tijl al bloed op z'n motorkap heeft, en daar nog meer bij komt! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Daniel is niet bang!

Afgelopen week heeft er een zwaar bewapende bankoverval plaatsgevonden in het centrum van Tedeapolis. De overvallers hebben onze managers, Sjonnie en Daniel, als gijzelaars meegenomen. Ze stelden veel eisen, wat het voor de politie moeilijker maakte om de situatie aan te pakken. Opvallend genoeg nam Daniel de overval echter niet al te serieus. Hij staat leuk geposeerd voor de overval! Daniel heeft al zo onwijs veel overvallen meegemaakt dat het hem tegenwoordig koud laat, Sjonnie daar in tegen stond te beven op z'n benen en heeft misschien zelfs een angstplasje gedaan!

Find a colored cow!

Afgelopen zaterdag kwam er weer een leuk evenement uit de hoge hoed van Kaatje!
Op verschillende bekende locaties in de stad stonden gekleurde koeien en die moesten alle deelnemers gaan zoeken, en degene die als eerste alle koeien had gevonden door ermee op de foto's te gaan! De prijs was geweldig, een fully BMW M8 Spyder! Het was een super spannend evenement en alle deelnemers zaten dicht bij elkaar, maar er kan er maar eentje de winnaar zijn en dat is Sem Santan! Die ging er met de prijs vandoor, we wensen Sem veel veilige kilometers!

Arme Tijl voelt zich genaaid !

Afgelopen week is onze collega Tijl eindelijk gepromoveerd naar Uber. Hij heeft in die tijd keihard gewerkt voor zijn mooie blauwe Kia Stinger. Wij wensen Tijl veel succes met zijn promotie en hij mag eindelijk met zijn eigen auto rijden tijdens zijn dienst. Alleen Piet had weer commentaar! Zoals ALTIJD!

Tijl zit in een gijzeling bij Exotica!

Afgelopen vrijdag avond had Tijl Vol geen fijne avond. Hij werd namelijk gegijzeld in Club Exotica. Tijl was lekker aan het genieten van een drankje en wou er een gezellige avond van maken toen er plotseling mensen binnen kwamen met vuurwapens en messen. Tijl had in eerste instantie niks door vanwege de harde muziek maar iedereen roep dat er geschoten werd!

Niels en Tijl zitten vast!

Onze collega's Niels en Tijl hadden een nog al bijzonder avontuur meegemaakt. Ze hadden een klant in hun auto zitten en die moest naar een afgelegen plek op het strand. Nadat ze de klant hadden afgezet kwam de Audi RS7 muurvast te zitten. Ondanks hun beste inspanningen konden ze de auto niet uit de zanderige situatie bevrijden. Gelukkig bood de ANWB uitkomst. Na een melding gestuurd te hebben naar de ANWB, arriveerde er al snel een sleepwagen om Niels en Tijl te assisteren. De ANWB-medewerker was zeer behulpzaam en toegewijd om hen uit de benarde situatie te redden. Met professioneel gereedschap en expertise slaagde hij erin om de auto met succes uit het zand te bevrijden en konden Niels en Tijl hun dienst weer verder vervolgen.

Nio heeft een andere baan!

Op 23 juni kreeg Nio van Chef Kaily te horen dat de ramen van Taxi HB erg vies waren en een grondige schoonmaakbeurt konden gebruiken. Daarom besloot Nio aan de slag te gaan nadat hij zijn outfit had aangetrokken en schoonmaakproducten had gehaald bij de winkel verderop in de straat. Na een hele dag hard werken en zweten waren de ramen eindelijk schoon, en het resultaat mag er zeker zijn! Nio had het ramenwassen zwaar onderschat, dus bij deze een enorme dankjewel aan het poetsteam van Uberpolis.

Kimmy en Truus willen mee doen aan Uberpolis Got Talent?

Na onwijs veel jaren oefenen in de dansschool is het eindelijk gelukt om een mooi dansje neer te zetten voor Uberpolis! Rowan brengt ook nog een mooie bijdrage en dan kan het dansje beginnen!

Godell en d'r porto frustraties!

Godell heeft flinke porto frustraties, en komt dat nou door de medewerkers of haar zelf?

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Stan.D! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we aan wat we niet vaak gedaan hebben, maar toch leuk is! Jullie moeten een onderschrift bedenken bij deze foto, en jullie MOETEN zelf stemmen op de leukste in de thread #🎉WIN ACTIE🎉! Dus laat je creatieve mind werken en stuur deze naar ons door! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen