Nieuws - 24 April, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Gonzalez Casanova, Summer Jones, Richard Batsbak, Nio Peters, BBBrion Ei Perforador, Casper Klein, Ryan XSD, Jason Romeo, Dylano Borent, Karel Hout, Julian Pieters, Levi van Bergen, Jannes Fritsen, Armando Vargas, Patje Broek, Lasse de Groot, Seb Dekker, Pep Soons, Tatta de Bruijn, Patrick OutlawBiker, Niels Goudmans, Winston Koelers & Pim Kikker! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige week was Godell Tukker de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Marshall Bruce Mathers III als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Marshall dom weg het ravijn in rijdt, wat sowieso al niet echt aan te raden is, en dit van zijn collega's wel te horen krijgt! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Jan Krol's parkeerkunsten!

Blijkbaar zijn parkeer sensoren, een achteruitrijcamera niet genoeg ondersteuning voor meneer Krol hier. Hij krijgt het voor elkaar om zijn auto met de wielen de lucht in te parkeren. Misschien was hij blij met zijn daily, of had de laatste klant hem goed willen zien, dat zullen we nooit weten helaas. Daniel, Jack en Lucky wouden zoals meneer Krol altijd zegt, niet goed gezien. Zij vonden zijn parkeer skills ook voor hem ver onder de maat. Hierdoor hebben we besloten hem een spoedcursus parkeren aan te bieden. Hopelijk heeft hij er veel profijt van en zal dit in de toekomst niet meer gebeuren, want de ANWB kosten tegenwoordig zijn ook niet mals meer.

Rowan Steenwijk kan NOG STEEDS niet rijden!

Offroad rijden is nog niet zo makkelijk als dat het lijkt.. Collega Rowan zag zijn auto letterlijk kopje ondergaan nadat hij de macht over het stuur verloor.
Rowan is blijkbaar geen goede bestuurder, misschien moeten we zijn rijbewijs afpakken? Of een offroad cursus toevoegen aan het arsenaal van de Taxi? We weten het niet maar het blijkt voor Rowan allemaal niet te werken. Echter dat dit niet de eerste keer is, leert Rowan niet van zijn fouten en blijft hij het maar herhalen keer op keer! Ik denk toch echt dat we met trots kunnen zeggen dat Rowan de meeste schades heeft gereden binnen Uberpolis.

Opnieuw proberen je rijbewijs te halen!

Godell haar rijbewijs was afgelopen week ingevorderd door de politie, het gaspedaal was iets te ver ingetrapt volgens hun.. Dat betekende dus maar 1 één ding, opnieuw dat pasje halen! Vol goede moed nam Godell plaats achter het stuur, Kaatje & Memo waren erbij voor support! Maar toen ging het uiteindelijk toch mis, een witte auto reed vol op hun af en toen werd het letterlijk een vliegles.. Godell heeft later alsnog haar rijbewijs weer gehaald gelukkig! En kan ze haar Taxi Diensten weer voortzetten!

Dragrace gaat fout!

Een collega had zijn buggie gecrasht, de ANWB duurde te lang dus belde hij ons.
Hij schepte op over zijn rijkunsten in de Audi RS6 en Daniel liet het hier niet bij zitten. Laat maar zien zei hij, voor onze collega was het beter geweest als hij dit verzoek gewoon had afgewezen, nu heeft meneer een kapotte buggy ergens in de middle of nowhere en een kapotte RS6. Dit worden weer wat extra factuurtjes voor meneer om de schade te kunnen betalen!

Twan is er klaar voor!

Aankomende donderdag is het dan eindelijk zo ver! Koningsdag is dan gearriveerd in TeDeaPolis! Twan Santiago is er al helemaal klaar voor als eerste! Er loopt een leuk eventje wie zijn auto, en zichzelf het mooiste kan laten uitblinken op deze dag! Twan is er in ieder geval helemaal klaar voor en hopelijk kunnen meer mensen dit volgen! We hopen op een leuke Koningsdag met alle marktkraampjes, tompoucen en lekkere dingen!

Daniel leeft in de toekomst!

Collega Daniel Ricciardo is altijd goed bereikbaar! Hij heeft een nieuwe manier gevonden om zijn telefoon altijd recht voor zich uit te houden! Namelijk zonder telefoonhouder in het glas! Hoe Daniel dit voor elkaar heeft gekregen weten wij namelijk ook niet, maar een ding is zeker Daniel is altijd lekker bereikbaar en kan nooit meer een telefoontje missen! Ik zou zeggen laten we met z'n allen lekker Daniel lastig vallen en kijken of zijn toekomst maniertje werkt! Als dit een groot succes blijkt te zijn kunnen we dit misschien met z'n alle gaan toevoegen in onze Taxi bolide's!

De eerste is vertrokken!

Wat Taxi collega's waren op Mount Chiliad, toen de eerste is gaan hemelen.

Kale valt van fiets!

Jack de kale was ook op Mount Chiliad met een groepje fietsen, tot de kale viel.

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Amber Knijn! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als een maandje geleden! Jullie kennen het concept! Kies een nummer tussen de 1-100 en stuur deze naar ons door! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen