Nieuws - 19 December, 2022
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Johan Prauw, Delano Geerman, Elio Swakke, John Ronkers, Jason Jeroenlo, Mula Moose, Tom Jansen, Marcel Vdh, Curtis Cent, Jerra Taktak, Jamal Ronkers, Henk Potvis, Safoe Belhasa, Mounir Mansory, Paul Dutch, Feeroz Mirza & Bennie Tegeloven! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Vorige week was Noël Jansen de beste! Deze week is onze
Noël Jansen weer als leuke RolePlay van de week gekozen omdat Noel laat zien welke irritaties wij elke dag maar weer moeten doorstaan om veel klanten af te zetten! Veel kijkplezier! Jij kan je prijs komen claimen bij Tom Vuurtoren! Voor komende week stuur je jouw video's door in de gloednieuwe thread op de Discord!

FOTO'S & VIDEO'S

Harko viert Kerst alleen!

Harko de manager, altijd met een grote lach gaat hij naar zijn werk toe. om bij de rest ook een lach op het gezich te bezorgen. Deze vrolijke jongen doet werkelijk waar alles goed zo wat, maar Kerst met iemand doorbrengen vindt hij nog erg lastig zoals hier te zien is op de foto, na flink wat Jägermeister is Harko op de grond gevallen en wordt hij aangezien als zwerver, verschillende mensen staan erbij te kijken maar op dit moment kent niemand hem. Stiekem hebben we gehoord dat Harko een grote alcoholist is, en hij daarom Kerst altijd alleen viert!

Mocht er iemand zijn die toch interesse heeft om Harko te ondersteunen tijdens deze moeilijke Kerstdagen, twijfel niet en stuur hem een berichtje!

Handhaving pakt Ali aan!

Onze beste man, de liefste man die er is! Ali Osram is afgelopen week staande gehouden door de handhaving. Ali reedt rustig rond in zijn mooie dure Bugatti tot hij een stopteken kreeg van de handhavers, waarom dat zo was weet Ali zelf eigenlijk ook niet, misschien was het wel een tikkeltje jaloezi maar dat zullen we nooit weten! Nadat Ali al zijn benodigde papieren had laten zien kreeg Ali een bekeuring voor roekeloos rijgedrag, en dat zal vast komen door zijn mooie Bugatti! Al met al is de eerste ervaring met de handhavers afgelopen met een sisser maar dan heb ik toch liever een echte Politie agent dan een Handhaver! Die kunnen tenminste wel met jalozie omgaan! Hoe duur dit geintje heeft gekost voor Ali is tot zover nog onduidelijk.

Winston neemt vliegles!

Collega Winston ( verkleed als de Kerstman ) nam vliegles! Zou hij zijn rendieren niet meer nodig hebben?

Zingende Derulo loopt blauwtje op!

Onze enige echte zingende Jason is weer terug! Maar of dit nu de bedoeling is..

Swify kan dansen!

Afgelopen week heeft het ongelofelijk gesneeuwd hier in TeDeaPolis, en Collega Swify wordt daar heel vrolijk van! Op onderstaande foto is te zien dat hij de sterren van de hemel danst, en dus meer in huis heeft dan alleen driving skills! Swify is hierna wel nog uitgegleden en gevallen omdat het toch nog best gladjes was, maar ach, de beste overkomt ook wel eens iets en kon Swify verder dansen zoals alleen hij dat kan! We hebben vernomen dat Swify zijn taxi ritjes alleen nog maar dansend aflegt! We hopen je komende dagen voorbij te zien sliden!

Taxi heeft nieuwe voertuigen!

Met onwijs grote trots en bulkend van het zelfvertrouwen hoe goed het gaat met ons bedrijf mogen wij maar liefst 5 nieuwe auto's bekend maken bij de Taxi!

Onze oude Tesla Model X moet helaas plaats maken voor een nieuwe mooie SUV! Namelijk de Aston Martin DBX! Deze SUV kan ook mooi offroad en laat zien dat hij een echte onverharde killer is!

Onze Marketing en Recruiter mensen gaan er ook flink op vooruit! Deze mensen hebben namelijk altijd veel mensen mee te nemen en dit gaan ze dus nu doen in prachtige klasse, ze mogen namelijk de Mercedes S500 meenemen op hun werkzaamheden!

De Managers mogen vanaf nu lekker sportief gaan rijden! Deze krijgen een mooie Zentorno mee op mooie snelheid alle mensen in de gaten te houden!

Onze leiders van verschillende takken krijgen ook een nieuwe auto mee, dit betreft een Ferrari Roma, waarbij ze dus netjes voor de dag komen wanneer ze een belangrijke afspraak hebben!

En last but not least! De allergrootste bazen binnen dit bedrijf mogen aan komen zetten met een Lamborghini Sian! Hier hoef ik verder niks over te zeggen neem ik aan!

Hopelijk hebben we plezier aan alle nieuwe auto's en veel veilige kilometers!


Piet en Tom vangen letterlijk kogels

Piet en Tom waren aan het koppelrijden toen er van alles gebeurde, en Piet hierdoor naar het ziekenhuis moest, Tom was zo geschrokken dat zijn stembanden niet meer werkte zelfs!

Bobbie mag niet bellen tijdens het rijden!

Collega Bobbie belt tijdens het rijden, en dat komt het duur te staan.

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Godell.T! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer anders aan als vorige week! Jullie gaan je beste Tokyo Drift skills laten zien! Zoals iedereen al weet ligt er lekker een pak sneeuw, dus laat je innerlijke driftmaster naar boven komen en maak de allerbeste drift! Dus veel succes allemaal! Maak een leuke video van jouw mooiste drift en stuur deze door in de Discord Thread #🎉WIN ACTIE🎉 ! De prijs houden we weer geheim! Veel succes met zoeken!