Nieuws - 20 February, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Seth van der Heiden, Damian Vos, Barrie Bladgoud, Robin Jacobs, Johan Jansen, Kyano Lopez, Tyler Nostra, Mo Achterbuurt, Bart Cotulo, Bodi Hababa, Emma Janssen, Lars Brugman, Emin Ibba & Summer Donna! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Vorige week was Samuel Baan de beste! Deze week is onze Fin Finnigan
weer als leuke RolePlay van de week gekozen omdat Fin laat Naruto als taxi-klant had! Veel kijkplezier! Jij kan je prijs komen claimen bij Tom Vuurtoren! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉ROLEPLAY VAN DE WEEK🎉

DE BRUILOFT!

Het huwelijk van Ali en Kaatje!

Op een prachtige dag in de Winter, besloten Ali Osram en Kaatje dat ze voor altijd bij elkaar wilden blijven. Het koppel had elkaar ontmoet in Uberpolis, een taxibedrijf waar ze beiden werkten. In de tijd dat ze samen werkten, Ali als eigenaar en Kaatje als Chef - Marketing werd hun liefde voor elkaar steeds groter.

Na een aantal maanden besloten ze dat ze elkaar niet langer als collega's wilden zien, maar als partners in het leven. Dus op een mooie dag, besloten ze het ja-woord te geven en hun liefde formeel te bezegelen. Het bruidspaar werd omringd door familie en vrienden, die blij waren om getuige te zijn van hun speciale dag. Ook kon de pastoor niet stoppen met dansen, zo leuk was dit feestje! Super bedankt allemaal die aanwezig waren.

Kay Kuijpers als trouwambtenaar, Op deze dag wensen we het bruidspaar veel geluk en liefde toe in hun nieuwe leven samen. Wij hopen dat ze vele gelukkige jaren samen zullen beleven en dat ze elkaar altijd zullen blijven ondersteunen en steunen. 😍

Samenvatting Bruiloft!

Voor deze onwijs mooie dag hadden Ali en Kaatje een mooie fotograaf ingehuurd, en filmproducent die toevallig wel wou filmen op hun aller mooiste avond! Jack Karton heeft zijn aller beste beentje laten zien en heeft mooie foto's en video's gemaakt van deze avond.

Hierdoor hebben Ali en Kaatje een mooi aandenken voor in hun plakboek, en kunnen ze altijd zeggen, " Weet je nog? 14 Februari 2023... "

-Onderstaande video is gemaakt en bewerkt door Jack Karton! Die de avond mooi heeft samengevat!


FOTO'S & VIDEO'S

Vrijgezellig!

Voor het vrijgezellenfeestje van Kaatje zijn de dames gezellig uit eten geweest bij de Chinees.
De dames in kwestie hadden een super leuke avond! Nog een keertje voordat Kaatje het leven gaat delen met Ali, deed ze dat nu met haar super gezellige collega's!
Na het nuttigen van een aantal wijntjes werd de sfeer al geweldig! Sommige dames werden een beetje zweverig en lacherig! Beter kon het niet worden natuurlijk want iedereen had grote lol, echter moest het hoofdgerecht nog komen, met het dessert! Toen werd het hoofdgerecht geserveerd.. Er was blijkbaar zoveel door de dames besteld, dat er zelfs een kruiwagen aan te pas moest komen om hun wensen uit te laten komen! Het dessert hebben ze maar overgeslagen aangezien ze daar (helaas) niet meer aan toe gekomen zijn! Al met al was het een geslaagde avond en had Kaatje de avond van haar leven, of moest die nog komen?

Ratten in taxi HB

Vanmiddag stuitte ik op een bijzonder beestje binnen in HB. Namelijk een RAT! Namens Uberpolis heb ik mijn mede professionals gebeld van Bark!Polis. Een dierenwinkel genaamd Bark!Polis heeft onlangs een rat gevangen in TaxiHB. De rat was rond het TaxiHB aan het rondlopen en veroorzaakte onrust onder de werknemers en passagiers. Gelukkig werd de rat snel opgevangen door de professionals van Bark!Polis. De rat is nu in goede handen en krijgt de verzorging die hij nodig heeft. Dit betekent dat TaxiHB weer veilig en functioneel is voor alle betrokkenen. Kortom, de samenwerking tussen de dierenwinkel en Uberpolis heeft geleid tot een goed einde voor alle partijen.

Mocht je nou weer een rat zien in TaxiHB vergeet dat niet direct Bark!Polis in te schakelen. De professionals van Bark!Polis zullen het beestje dan in goede handen meenemen naar hun hoofdkantoor

Achtervolging met de politie!

Waar we ook leuk nieuws hebben, hebben we ook slecht nieuws in de krant. Ex-collega Jayden de Vis had een achtervolging met de politie! NIET DOEN! Is het advies.

Netjes geparkeerd pik!

Collega Kyan was een stukje in zijn taxi auto aan het rijden totdat hij door rood reed en werd geraakt door een Ford Raptor. Hij vloog over de oprit van de snelweg en parkeerde zijn auto. Foei! Niet door rood rijden!


Huwelijksnacht is saai?

Na de super mooie bruiloft die Ali en Kaatje hebben gehad was het natuurlijk tijd voor de twee om mooi romantisch samen ergens wat te doen! Echter... hebben wij het vermoeden dat dit niet gebeurd is!
We hebben Ali en Kaatje gespot langs de weg bij een hotel die vlakbij de snelweg zit, ook heeft Kaatje zelf een foto gedeeld die erop wijzen dat de huwelijksnacht niet erg geslaagd was, hebben ze nou wel of geen leuke dingen gedaan? Ali ligt in ieder geval uitgeteld op bed, in een hotel bedje! Met z'n kleren nog aan, we hopen maar dat het even opstart probleempjes waren en ze een mooi huwelijk tegemoet gaan!


Sjonnie Santan wordt stripper?

Recruiter Sjonnie werd uitgenodigd op ons mooie TaxiHB om zijn eerste interview af te nemen, natuurlijk dachten wij als Recruiter. MIS!
Sjonnie trok al zijn kleren uit zowat en liet weten dat Sjonnie in zijn avonduurtjes Stripper is! We vroegen Sjonnie verschillende vragen over dit mooie beroep, wat zijn werktijden ongeveer zullen zijn, en we kregen als mooi antwoord dat Sjonnie de hele nacht door kan! Het is ook een echte tijger hé! Hoe die dat volhoudt weten wij ook niet, maar tis knap dat hij het kan! Echter vroegen we ook nog wat hij ermee bijverdiend maar dat mochten we helaas niet weten, wij denken persoonlijk een mooi zakcentje! Sjonnie, we wensen je veel plezier als Recruiter-stripper binnen de Taxi! En mochten we je nodig hebben weten we je te vinden! Ook voor alle feestjes en partijen!

Godell maakt een rare smakkert!

Of er nou nog drank in het systeem van Godell zat weten we niet, of het een na sleep is van het vrijgezellen feestje, maar ze valt 'eventjes' naar beneden..

Doodgaan is ook gaan! - TDA Vol. 38

Weer een lachwekkende compilatie van onze Wiebe!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Jack.K! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer hetzelfde aan als een paar weken geleden! Jullie gaan de plek raden! Het is vrij simpel! We hebben ergens in de stad een leuk fototje nagetekent, en jij mag raden waar dit is! Als je eenmaal weet waar het is, maak hier dan zelf een live-foto van! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we via de Discord! Hierbij gaan we verder in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen!

-Tip: Deze plek is al eens gebruikt in een landelijke zoek actie!