Nieuws - 14 September, 2022
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe Collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Rens Snuifduif, Jason Jeroenlo, Leonard Vissen, Bassala Sambou, Koos Kloos, Frits Friemelaar, Daan Davinsen, Siebe Kokosmakron, Soji Dep, Cas van der Worst, Wilco Borsato, Beer Nowak, Marc Joop, Jenten van Feeze, Jordy Stadsman, Mila van Huizen, Tygo Keos, Luca Peterson, Tom Jansen & Cayden Verbieren. Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Medewerkers van de week!

Dit zijn de medewerkers van elk team die afgelopen week de meeste factuurtjes hebben uitgeschreven. Denk jij dat je het beter kan?

A: Ishaan da Silva - 74 Facturen!
B: Parra Balt - 31 Facturen!
C: Wes Lee - 83 Facturen!
D: Timon Havenaar - 60 Facturen!
E: Tijmen Janssen - 88 Facturen!
F: Brian Peterson - 94 Facturen!
G: Gijs Banksteren - 63 Facturen!

Wat zijn jullie lekker bezig toppers!

INTERVIEWS

Interview met Amber & Tom

Jullie kennen ze allemaal wel, Tom V. & Amber K.
Het taxi koppeltje en trouwe werknemers!
Tom en Amber zijn al enige tijd samen en werkend hier bij Uberpolis.
Voorheen werkte ze ook als taxi in een andere stad.
Alvorens Amber taxi werd was ze danseres.
Wat voor danseres wilden ze niet uiten.
Met ruim 2 jaar ervaring als taxi zijnde samen is dit een top koppel.
Zelf ken ik ze al best geruimen tijd en zie hun vaak actief als managers.
Ik weet dat Amber achter de schermen ook wel eens optreed als K3 met Kimmy en Sofie.
Volgens Amber mist ze het wel en is ze samen met haar mede zangeressen bezig met een comeback.
Aldus de bronnen Amber en Kimmy.
Soms zijn er wat probleempjes tussen Amber K. en Tom V. maar dat word altijd weer opgelost.
Tom V. is tegenwoordig ook wat actief bij marketing.
En ziet vaker onze mooie collega Kaatje, hopen dat Amber niet te jaloers word.
Want Amber kennende is ze beetje jaloers, merk je aan haar konijnen oren.
Amber en Tom zijn 2 toppers net als alle andere collega’s.
Wie thuis de broek draagt bij hun is Amber en Tom draagt de jurk.
Amber K. en Tom V. zijn niet getrouwd.
Tom heeft nog niet genoeg geld om te trouwen, dus dat word nog een tijdje door werken als taxi.
Laat weten of jullie meer over Tom V. en Amber K. willen weten.
Ze zijn uiteraard een top team.

- Johan B.

Interview met Jaylin

Kimmy: Jaylin, wat vind jij van de voorraad kast te benuttigen?
Jaylin: De collega’s die in dienst zijn kunnen gratis uit de voorraadkast pakken het is niet de bedoeling dat je indienst gaat om uit de voorraadkast te pakken, zowel niet voor jou of voor je vrienden en daarna terug uitdienst te gaan. Dat zijn de managers al een paar keer opgevallen dat mensen in dienst gaan om alleen eten en drinken uit de voorraadkast te pakken en daarna terug uitdienst te gaan.
Kimmy: Wie vult de voorraadkast aan?
Jaylin: Paul vult de voorraadkast 1 keer per week aan. Hij heeft er een vrachtwagen voor en hij vind het ook leuk om het te doen.
Kimmy: Wat vind jij van hersenloze op taxi hb?
Jaylin: Als mensen hersenloze rijden en ze uitdienst gaan is het niet de bedoeling dat je de hersenloze mee naar binnen neemt in de garage van taxi hb. Het liefste hebben wij dat je ze op minimaal 1 km van taxi hb afzet. Want hersenloze kunnen agressief worden naar de collega’s op taxi hb. Dit heb ik uit ervaring ook zelf gezien dat een hersenloze agressief is op taxi hb.
Kimmy: Wat is jouw mening op vechten op en rond taxi hb?
Jaylin: Het vechten op en rond taxi hb gebeurd jammer genoeg nog veel te veel. Taxi is geen strafkamp en we willen geen straffen/waarschuwingen uit delen. Als jullie vechten op taxi hb en de managers zien dat kunnen er straffen/waarschuwingen uit gedeeld worden. Wie niet wilt horen moet maar voelen.
Kimmy: Kun je ook een paar voorbeelden geven van waarschuwing:
Jaylin: Je hebt gewoon kans dat je een waarschuwing krijgt op je naam. Als je 3 waarschuwing hebt krijg je ontslag. Het kan ook zijn dat je bij de 2de waarschuwing een demote krijgt of dat je gewoon uit dienst word gezet.
Kimmy: Mag je indienst andere dingen doen buiten klanten rijden?
Jaylin: Het is niet de bedoeling dat je indienst gaat gokken, naar 2dehands gaat enzovoort. Dat word gezien als moneyfarmen. De taxi betaald je indienst en uitdienst. Als je iets voor je eigen wilt doen gaan dan uitdienst. Je mag wel indienst je luckywheel ticket gaan verzilveren maar daarna moet je meteen weer weg bij het casino.
Kimmy: Wat vind jij van het porto discipline?
Jaylin: Hou je goed aan de porto discipline. We hebben in #taxi-ooc een hele mooie uitleg wat porto discipline inhoud en daar staat ook in wat wel en niet mag.
Kimmy: Hoe zit het met de deuren op taxi hb?
Jaylin: Het is belangrijk dat alle deuren op taxi hb op slot zijn. Iedereen heeft geleerd van zijn ouders om de deuren dicht te doen. Op taxi hb zijn er in het verleden al meerdere gijzelingen geweest.
Voor verder info lees eerst op de taxi website het handboek nog even door.

- Kimmy B.

FOTO'S & VIDEO'S

Dimitri heeft problemen met politie!

Helaas heeft de taxi geen uitzondering op de snelheids regels in de stad, en daar is onze collega Dimitri achter gekomen op de harde manier😬

Wiebe is terug met een compilatie!

Ook onze collega Wiebe is terug met een leuke compilatie. Zeker leuk om even te kijken!

Midden op de snelweg staan is niet slim😬

Ik denk dat iedereen het met ons eens is als we zeggen dat midden op de snelweg stil staan niet slim is. Het is zelfs levens gevaarlijk!

Freek prankt Piet!

Na een harde dag werken moet je soms een geintje uithalen. Freek besloot Piet te pranken door zichzelf op de achterbank van Piet te verstoppen en hem te laten schrikken🤣

Lekker Schoffelen!

Niet alle klanten zijn even slim.. Daar zijn collega Jason J. en Gijs B. achtergekomen. Meneer liet zich namelijk afzetten in zijn rode cirkel🤣

Andrej Ziet Ze Vliegen!

We weten niet wat Andrej op had op dat moment, maar wij van Marketing willen het ook! Hij zag namelijk allemaal dingen vliegen!

Weer Een Taxichauffeur Die Niet Kan Rijden?!

Waar we al lang en breed weten dat er vele mensen NIET kunnen rijden bij de taxi, bewijst dit krantenartikel het maar weer eens opnieuw.

Onze Recruiter, Kevkoo Hermano, die na lange tijd in de stad te zitten beter zou moeten weten dat niemand hier echt goed kan rijden. Vliegt hij helaas met flinke kilometers, zo tussen de 250 en 300 kilometers per uur variërend vol door het rode licht heen. Zijn mooie blauwe Audi is meteen total loss en wordt beschouwd als verloren. Kevkoo is ondertussen weer opzoek naar een nieuwe bolide.
En wij van de taxi weten niet wat we moeten doen, misschien zou de Slechtste Chauffeur van Uberpolis wat verandering brengen in het rijgedrag van onze chauffeurs? Zeker als hun rijbewijs op het spel staat!
Hou het nieuws in de gaten voor een verdere update!

Amber Maakt Weer Iets Mee!

We weten natuurlijk allemaal dat niet veel mensen in de stad TedeaPolis kunnen rijden. Dit heeft Amber nog eens bewezen, met haar mooie Maserati reed ze zo'n 150 door de stad. Toen ze richting begraafplaats reed was er een klein bergje. Daar reed ze te snel over en toen zag ze een boom. Amber heeft een salto gedaan en haar kofferbak viel er zelfs uit. Toen zagen we iets bijzonder. 2 koffers; wat zou Amber willen gaan doen? Gaat ze verhuizen naar een andere stad of blijft ze nog even bij ons?

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar Vorige Week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁Pjoter D.🎉🎉🎉
Jij mag 5 krasloten ophalen bij Kay K. zodra je hem tegen komt in de stad!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week moeten jullie weer een prachtige foto na maken! Ditmaal is het deze. Heel veel succes! De foto mogen jullie sturen in de #🎉WIN ACTIE🎉 thread in de gemeente-app!