Nieuws - 26 February, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Jason Jeroenlo, Mara Montana, Johnny Jolke, Stan Caramba, Edgar de Belg, Gijs de Boer, Ayoub Chemlali, Leon Spruit, Michael Perignon, Frits Jansen, Noah Lenn, Ayoub Sultan, Rob Bank, Dirk Piet, Gerard Jansen, Lars Pierre, Bees Alba, Axl Hermans, Emory Camorra, Knaller Spow, Yara Omari & Mika Biefstuk! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Vorige week was Fin Finnigan de beste! Deze week is onze Mako Serneels weer als leuke RolePlay van de week gekozen omdat Mako het beleid met klanten goed doorneemt en deze klant netjes hielp met wat water en broodjes! Veel kijkplezier! Jij kan je prijs komen claimen bij Tom Vuurtoren! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉ROLEPLAY VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Taxi gijzeling om Guan terug te halen!

Gisteren avond was het dan 'eindelijk' zo ver voor Guan de Muan. Zijn beste maatjes kwamen hem terug halen waar hij eigenlijk thuis hoort, zo dachten zijn vrienden. Er werd een heuse taxi gijzeling opgezet om Guan te laten ontslaan en terug de criminaliteit in te gaan.

Zaterdag 25 Februari omstreeks 21:30 kwamen de gijzelnemers binnen TaxiHB, hoe dit heeft kunnen gebeuren weet niemand. Meteen moest iedereen in een rij gaan staan en werd iedereen geboeid, hierna kreeg iedereen tape op zijn mond zodat het lekker 'rustig' was in het TaxiHB. Na enige tijd was ook de politie gearriveerd en konden de onderhandelingen starten. Amber Knijn werd vaak meegenomen om de deuren open te maken en mee te onderhandelen over hoe de gijzelnemers konden vluchten, een hiervan was ter sprake gekomen was Joep Stengelsoep die nog een appeltje te schillen had met Tom Vuurtoren, want het was niet de eerste keer dat Joep Stengelsoep hier in het TaxiHB stond met een vuurwapen. Joep is namelijk erg geïnteresseerd in Amber maar Tom is de vriend van Amber en niet Joep.

Tom werd onder schot gehouden door Joep en kreeg een pistool op zijn hoofd gericht en riep meermaals dat Amber van Joep is! Tom ging hier echter niet mee akkoord en toen gingen ze het aan Amber vragen, die teleurstellend zei dat Joep de ware voor haar is, dus de gijzeling kreeg nog een nare twist.

Toen de onderhandelingen gedaan waren, iedereen vrij was van de boeien en geen tape meer op zijn mond hand werd rond 23:00 omstreeks het groene licht gegevens voor de gijzelnemers om te gaan vluchten, en of dit goed is gegaan horen we nog neem ik aan! Het was weer een spannende en angstaanjagende gijzeling die geen slachtoffers had.

Guan we gaan je missen, namens iedereen van de Taxi! Kom nog eens een keertje 'gezellig' langs!

Van Manager naar bajesklant!

Zoals benoemd naar de gijzeling van zaterdag avond werd Guan meegenomen door zijn vrienden om terug de criminaliteit in te gaan, echter is de gijzeling niet zonder slag of stoot verlopen. Meteen na de gijzeling is Guan de Muan opgepakt en in de gevangenis terecht gekomen, met een boete van steek en slagwapens die een prijskaartje bevat van €35.625,-

Dus of dit nou de beste keuze was voor Guan weten we ook niet, al zijn hardgewerkte centjes van de Taxi raakt hij nu allemaal kwijt aan boetes!

Gelukkig was Guan niet helemaal alleen in de gevangenis, want een van onze gijzelnemers hadden ze meteen meegenomen toen Guan ook de gevangenis in moest. Hoe het verder is afgelopen met Guan na de gevangenis is ons niet duidelijk, omdat Guan nu een andere kant op gaat dan wij gewend zijn bij de Taxi.


Meneer had ff een vraagje!

Amber gaf een kort antwoord, Jack twee keer de helft, en Tom ging stuk.

Banaantje op de weg!

Sjonnie de stripper, Daniel de Ripper en Jack twee keer de helft waren lekker meldingen aan het rijden toen het mis ging. Jack reed over een banaantje en Sjonnie en Daniel waren klaar met zijn rij kunsten!

Rowan is jarig!

Collega Rowan Steenwijk was afgelopen vrijdag weer een jaartje ouder geworden!
Rowan ging met verschillende collega's naar een mooie club toe, want dit moest natuurlijk wel gevierd worden!

Rowan is 24 jaar geworden en moet nog wat aantal jaartjes tot zijn pensioen, we hopen dat hij dit natuurlijk bij de Taxi doorbrengt, maar we weten het nooit!

Er was veel leuke muziek aanwezig en veel drankjes! Rowan had een super leuke verjaardag en hoopt dit volgend jaar natuurlijk weer dunnetjes over te doen.

Namens Marketing wensen wij Rowan een fijne dag toe, en op naar meer jaartjes!


Ali de grote klusjesman!

Het hondenhok van Geertje bleek een flinke lekkage te hebben nadat Geertje weer eens had gelogeerd bij ons.
Ali toonde goede wil en nam een kijkje in het hondenhok. Dit liep al met al niet goed af, en er moest zelfs eerste hulp worden toegediend.
Iedereen zat er verslagen bij, waaronder Kaatje, die dacht haar nieuwe man al te moeten af geven aan weer een slimme actie van haar man!
Gelukkig kwamen er al snel twee bekende ambulanciers, Koen en Freek, die ook vroeger werkzaam waren bij de taxi. Die hebben Ali na wat behandelingen weer snel op de been gekregen.
Een flinke splinter was de oorzaak van al dit leed en Ali bedenkt zich wel twee keer voor hij aan dat verdomde hondenhok begint weer, maar dankzij Freek die nog een Uberpolis pleister bij zich had en wat ontsmettingsmiddel
moest het verder goed komen en kan Ali weer verder!

Zoek en win actie!

Afgelopen woensdag had het marketing team een super leuke win actie opgezet!
Door middel van leuke hints in een deepweb, en bepaalde foto's moesten onze taxi collega's een auto gaan zoeken! Verschillende collega's die deden mee waaronder Tom Vuurtoren en Stijn Blom, die samen in een auto zaten. Collega Barrie Fietsema heeft de twee bovengenoemde verschillende keren van de weg gereden! Het leek wel een demolition derby om die auto te winnen. Berk Boom had ook nog meegezocht maar had zijn auto al vroeg in de win actie aan gort gereden waardoor hij vroeg was uitgeschakeld in de strijd om de auto te winnen.

Echter was het een spannende strijd want bij de laatste foto werd er echter snel duidelijk dat Barrie het snelste was, we wensen jouw van Marketing Uberpolis veel veilige KM's toe in je nieuwe BMW!

Max Bankier is Recruiter!

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zo ver! Er werden weer 3 nieuwe recruiters aangenomen binnen de Taxi, Max Bankier liet dit even weten door middel van een mooie foto in zijn mooie strakke blauwe pakje! Ook Sebas Span en Gijs Brecht zijn Recruiters geworden!

Wij wensen jullie vanuit de Taxi alle 3 onwijs veel succes en dat jullie veel nieuwe mensen mogen inwerken!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Edgar.B! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als twee weken geleden! Jullie kennen het concept! Kies een nummer tussen de 1-100 en stuur deze naar ons door! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen