Nieuws - 16 October, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Jochem Bandeleros, Buck Maas, Emily de Lot, Dion Barbiers, Marco van Dam, Helen Luten, Jan Krol, Niels van Bergen, George Cooper JR, Louis Rizzlybeer, Daylano Bakker, Mark Vertongen, Guus Oracle, Gianni Verschueren, Siebe Taktak & Rick de Blok! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige keer was John Santan de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Ricardo Knijn Hooghiem als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Ricardo een auto leased.. ! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Door voor de wasmachine!

We hebben een winnaar van de spaarkaart Brandweer! Willem gaat door naar de volgende ronde om een wasmachine te winnen. Vorige week was Willem een stukje het rijden in de bus van John. Het was een rustige Avond en weinig verkeer op de snelweg. Opeens kwam er een spookrijder die met een aardige snelheid op Willem in vloog.

Helaas is Willem door de vooruit gekatapulteerd en op het asfalt beland. Gelukkig heeft de Brandweer Willem weer kunnen oplappen, en hem zijn laatste benodigde stempel kunnen geven.

Wij wensen Willem veel succes met het vol krijgen van zijn laatste stempelkaart.

Problemen met de KMAR?

Collega Ernie, ook wel bekend als "Kevin" was gespot met zijn handen omhoog bij de rechtzaal. Mensen waren verbaasd, waarom er iemand van Uberpolis met zijn handen omhoog stond en de agente in kwestie een wapen vast had deed mensen verbazen. Gelukkig was het onschuldig, Kevin kwam kijken bij de eerste rechtszaak van zijn grote vriend Bert en met veel sterke punten kwam er een grote stilte in de rechtzaal. Wij hopen dat ze zaak een goed afloop krijgt en het recht zegenviert.

Trappen en Willem?

Onze collega was bezig met klimoefeningen, helaas ging het niet zoals gepland. Zijn ogen waren niet helemaal goed gecontroleerd bij de opticien en dit zorgde ervoor dat hij naast de trap omlaag liep. Ondanks zijn grijze golvende haren viel hij hard en snel omlaag. Wij willen dan ook met veel blijdschap mededelen dat Willem dit voorval heeft overleefd, wij wensen enorm mee met zijn verloofde Fera en hopen dat hij er snel bovenop komt. Voor de mensen die graag hun woordje kwijt willen kunnen dit kwijt bij hun manager(s)

Van land naar zee!

Het zou je maar overkomen wanneer je een enorme grote sprong wilt maken zo groot dat je zelfs in zee beland.. Dat overkwam Freek juist laatst. Gelukkig is het goed afgelopen voor hun maar minder goed voor de auto die ligt nu helaas op de bodem van de zee..

Van je collega's moet je het hebben!

Op een zonnige middag reed Rowan met zijn auto op volle snelheid over de drukke snelweg, zich niet bewust van de naderende ramp. Plotseling stak zijn collega John onverwacht de weg over, en Rowan kon niet op tijd stoppen. De aanrijding was een tragisch ongeluk dat zowel Rowan als John diep trof, en ze zouden beiden voor altijd de gevolgen dragen. Gelukkig overleefde John het incident met slechts lichte verwondingen en werd het een wijze les voor zowel Rowan als John. Wij wensen John nog een goed herstel toe en hopen dat hij snel weer helemaal de oude is. Tegelijkertijd hopen we dat Rowan veilige kilometers mag maken zonder zijn collega's of anderen in gevaar te brengen. Veiligheid op de weg staat bij ons allen voorop.

Ernie heeft smeden plannen!

Gisteren vond er een opmerkelijke gebeurtenis plaats in het gemeentehuis, waar Ernie in een geheim gesprek was verwikkeld met een vooraanstaande jurist. Hoewel de exacte reden voor deze ontmoeting onbekend blijft, gonst de stad van speculaties. Zal dit gesprek leiden tot een nieuwe onderneming, een rechtszaak, of een strategische zet bij de Kamer van Koophandel?

De spanning in de stad neemt toe terwijl iedereen in afwachting is van verdere informatie. Kan het gesprek tussen Ernie en de jurist binnenkort de koers van Ernie's zakelijke activiteiten bepalen? We houden deze situatie nauwlettend in de gaten voor meer nieuws.

Gezelligheid in het ziekenhuis!

Terwijl Tijl in behandeling is genomen in het ziekenhuis om weer beter te worden. Want Tijl had weer eens een gevaarlijke stunt uitgehaald wat niet goed afliep. Was er spontane muziek in het ziekenhuis! Wie wilt dat nou niet muziek tijdens je behandeling! Een wens van iedereen natuurlijk!

Ennes kan toveren!

Ennes was laatst tijdens zijn dienst gezellig aan het wachten op nieuwe klanten die een lift nodig hebben. Tot dat op bijzondere wijzen zomaar uit het niks op een andere plaats stond. Zou hij een spook zijn of heeft hij teleporterende krachten?

Het Tikkertjes Event!

Deze week werd er een evenement georganiseerd Tikkertje. Dit werd georganiseerd door Melvin en Tijl en Ramona. Tijdens dit event mochten de deelnemers gebruik maken van een boksbeugel om elkaar te tikken. Er waren vele mensen die blij waren om dit te doen, nu konden ze eindelijk een keer al hun agressie kwijt! Het had even wat opstart problemen, maar uit eindelijk liep alles zoals het moest! Er waren dan ook verschillende winnaars!

Uber auto van de week!

Weer een nieuwe Uber van de week! Deze keer is het een Mercedes G65 AMG!

Uberpolis Air!

Deze week waren onze collega Daniel en Guan benaderd door een klant om hem naar eiland te brengen. Hierbij is Daniel als piloot gaan vliegen en Guan als Co-piloot. Het was een serieuze mooie avond hebben wij vernomen, en de klant, die is tevreden afgezet op het eiland!

De apen temmer!

Deze week moest de KMAR wel voor een hele rare melding uitrukken. Er waren 2 apen gesignaleerd in de stad, die alle automaten die voorzien zijn van lekkers aan het kraken waren.

Wat de apen niet wisten is dat ze deze keer in de kantine van de KMAR aan het dollen waren, en zo de boterham van agent Joep hadden opgegeten.

Helaas voor de apen was Joep in de buurt en heeft hun even onder controle moeten houden met zijn wapenstok.
De apen zijn achteraf opgehaald door hun eigenaar Tom Vuurtoren!

Wij hopen dat Tom zijn apen de volgende keer beter in bedwang kan houden!

Freek de welbekende brokkenpiloot!

Op een rustige avond bevond Freek zich met een groep vrienden in de bergen, waar ze op hun quads aan het rijden waren. De avond verliep vlekkeloos, totdat Freek besloot een gewaagde stunt uit te voeren met zijn quad. Helaas verloor hij de controle en belandde hij op de grond. De ambulancebroeders arriveerden snel op de plaats van het ongeval en hielpen Freek voorzichtig weer overeind. Ze brachten hem naar het ziekenhuis voor röntgenfoto's, waaruit bleek dat hij zijn rechteronderbeen had gebroken.

Freek was erg geschrokken en angstig, niet alleen vanwege zijn verwonding, maar ook door het feit dat het ziekenhuis vol was met Halloween-thema decoraties. De enge sfeer in het ziekenhuis droeg bij aan zijn zorgen. Dus besloot Willem om hem gerust te stellen. Hij gaf Freek zijn favoriete teddybeer en blinddoekte hem, zodat hij zich niet alleen voelde in deze moeilijke situatie, omringd door alle onheilspellende decoraties in het ziekenhuis.

Kom van dat dak af!

Ivar heeft het voor elkaar gekregen om zijn voertuig op het dak te parkeren van HB. Hoe hij dit voor elkaar gekregen heeft is voor ons een raadsel! Zal een god zijn auto verplaatst hebben om hem te plagen? Of heeft hij gewoon als een mafklapper lopen rijden?

We zullen dit nooit weten, wat we wel weten is dat de ANWB hem er vanaf gehaald heeft. Wij willen de ANWB bedanken voor het goede werk.

Clowns bij de Taxi?!

Vanaf afgelopen zondag 15-10-2023 is het blijkbaar zo ver.. Clown nemen de Taxi over met hun aparte busje, en of ze lief zijn dat is nog maar even afwachten, iets zegt ons dat ze hier zijn voor Halloween.. Ze zullen ook aanwezig zijn tot en met Halloween en daarna zijn ze weer vertrokken! Als jij de Clowns spot met hun busje maak er een foto van en stuur deze door naar ClownsKoning Melvin Brecht en wie weet win jij wat leuks!


ANWB'er van de week? Of is dat Willem?

Deze week waren Tom en John op pad met de bus. Helaas parkeerde Tom de bus in de sloot omdat hij een minder leuk berichtje kreeg van zijn geliefde Amber. Na een tijdje wachten op de ANWB, kwam opeens Willem aan met een sleepwagen!!! Willem heeft veel liefde voor de ANWB en kon het niet laten om een centje bij te verdienen.

Wij wensen Willem veel succes bij de ANWB en Tom succes met zitten!

Reddingsactie op grote hoogte!

Collega Rowan heeft een heldendaad verricht, Freek was gevallen van grote hoogte en kwam terecht op een dak van de Maze Bank toren. Helaas was hij het bewustzijn verloren, gelukkig heeft de ambulancier hem op tijd weten te bereiken en kan Freek het nog navertellen. Rowan en Freek hebben een mooi verhaal voor op elke verjaardag!

Guan ziet het Noorderlicht!

Deze week was Guan lekker op pad met z'n auto en werd in eens verrast door een natuur fenomeen.
Guan heeft enorm genoten van het mooie uitzicht.

Een Nieuw Avontuur Begint!

In een verrassende start heeft Godell, een van onze topmanagers, een nieuweling onder haar hoede genomen. Maar op de allereerste dag van de inwerkperiode besloot de nieuweling om een oude, roestige taxi uit de garage te trekken, nog voordat deze überhaupt een meter had gereden! Ondanks dit ongebruikelijke begin blijft onze topmanager Godell vastbesloten om haar pupil de kneepjes van het vak bij te brengen. Een opwindend avontuur lijkt in het verschiet te liggen voor deze bijzondere taxichauffeur in opleiding. Wij wensen de nieuwe chauffeur Marco D. nog veel plezier bij de taxi en nog vele veilige meters op de weg toe!

Willem aan de dunne!

Onze collega is deze week op date geweest met zijn geliefde Fera om zo het aanzoek te vieren, gezellig met z'n tweetjes. Helaas heeft Willem last van een gevoelige maag en kan hij pittig eten niet goed verdragen. Na het eten van een Indisch kippetje kreeg Willem last van zijn maag en heeft hij tot sluitingstijd van de zaak op het toilet doorgebracht.

Hopelijk heeft hij er niets aan overgehouden en heeft Fera nog naast hem kunnen slapen zonder een wasknijper op haar neus.

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Freek.K! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we aan met iets wat we al gedaan hebben! Namelijk je cijfertje weer insturen! Stiekem doen we dit nu omdat ik op vakantie ga! Stuur je cijfer in en wie weet win jij! Doe allemaal mee! Dit doen we via de DM's van Tom Vuurtoren!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen