Nieuws - 06 September, 2022
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe Collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Gino Scot, Mats Flamingo, Leon de Fiets, Sahin Toerkoe, Freddy Vervoort, Microsoft Brian, Otto Vd, Jayden Pronk, Fatih Johnny, Thijs Jannink, Adam Kipkipkip, Belg Thee, Semmie Lit, Jairo Zuid, Jhon de Graaf, Bart van West, James Carter, Ishaan da Silva, Max Hanenkam, Ilias Akansou & Jason Faliga. Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Medewerkers van de week!

Dit zijn de medewerkers van elk team die afgelopen week de meeste factuurtjes hebben uitgeschreven. Denk jij dat je het beter kan?

A: Elisa Garmen - 44 Facturen!
B: Kaj Raaijmakers - 49 Facturen!
C: Thomas Boesmans - 92 Facturen!
D: Sjuul Krapuul - 52 Facturen!
E: Tijmen Janssen - 73 Facturen!
F: Brian Peterson - 312 Facturen!
G: Mitchel Kramer - 64 Facturen!

Wat zijn jullie lekker bezig toppers!

FOTO'S & VIDEO'S

ANWB Neemt Een Duik!

Na dat Mitchel K. gecrashed was had hij netjes een ANWB melding gemaakt. Echter wisten de mannen van de ANWB niet dat het Mitchel K. van de taxi was. Toen ze aankwamen rijden en Mitchel zagen staan dachten ze: "Hier moeten we zo snel mogelijk weg". De kortste route weg van hun was de brug af, dus gingen ze hier maar voor!

Dimitri Laat Zijn Rij Kunsten Zien!

Zoals jullie weten hebben wij bij Uberpolis een aantal chauffeurs waarbij wij twijfels hebben of rijden wel hun beste eigenschap is. Bij Dimitri is dat het in iedergeval niet. Hier zie je waarom!

Nieuwbouw In Het Noorden!

Zoals veel mensen is er in TeDeApolis een groot tekort aan woningen dus zijn ze begonnen met het bouwen van nieuwe woningen in het noorden. Hier een kleine preview van hoe dat er uit gaat zien.

Taxi on Taxi crime!

Hoe goed wij bij Uberpolis ook allemaal bevriend lijken te zijn bewijst Brian hier toch het tegendeel. Blijkbaar had Brian nog wat opgekropte haat richting Gijs en rijd hij hem volledig dood toen hij hem tegenkwam op straat. Neem hier geen voorbeeld aan en los alles netjes op met woorden!

Iemand is boos op Jaylin!

Toen Jaylin laatst rustig d'r klanten aan het vervoeren was, was er waarschijnlijk iemand die in het verleden een keer ruzie heeft gehad met Jaylin. Hij reed namelijk in zijn bronko vol over haar heen! Jaylin is gelukkig okay en mankeerd niks.

Tom Laat Zich Gaan!

Toen een aantal managers laatst gezellig op de begraafplaats stonden kon Tom zich even niet in houden. Coen maakte een aantal geluiden die Tom niet meer aankon en moest even laten weten wat het met hem deed!

Kay Is De Lul!

Toen Kay laatste Basicfat paseerde terwijl hij een Sleephuis dienstje reed, zag hij een politie auto over het hoofd. De agent zag Kay voorbij racen en zette de achtervolging in. Kay is netjes gestopt en is er vanaf gekomen met een waarschuwing.

Beelden Uit De Oude Doos!

Toen Wiebe een tijdje terug weer te nieuwsgierig was en ging kijken bij een brandende auto liep het niet heel goed af. Hij kwam iets te dichtbij en toen de auto boem zei viel Wiebe flauw. Hij is er vanaf gekomen met een paar brandwonden maar helaas is zijn snorgroei wel eeuwig verdwenen. We missen je mooie snor nogsteeds.

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar Vorige Week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁Dimitri K.🎉🎉🎉
Jij mag 5 krasloten ophalen bij Kay K. zodra je hem tegen komt in de stad!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week moeten jullie weer een prachtige foto na maken! Ditmaal is het deze. Heel veel succes! De foto mogen jullie sturen in de #🎉WIN ACTIE🎉 thread in de gemeente-app!