Nieuws - 27 March, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Dilano Kebam, Soldaat LaPolska, Joey Romano, Jake Jacobs, Jan Peters, Rick Verkuijlen, Xam Heuvel, John Ronker, Henri Tik Tak, Brian Janssen, Noah Burkas, Xavi Janssen, Mr. Flame, Dion Lopez, Vali Reyes, Jack de Krijger, Merijn Gaastra, Pietje de Groot, Jason Walton, Joey Montana, Juul Cutolo, Rachid Vdb, Luca de Vries, Jan Witvis, Jesse de Vries, Elias Depae, Daangamer Puk, Jan Pieter, Jeri Mri, James Schetser, Sven van de Berg, Marshall Bruce Mathers III, Jamal Ronkers, Louise Destelveld, Micha Muis, Lex Gerritsen, Glemor Mor, Lemmy Vandewiele & Damian Jordan! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige week was niemand de beste tijdens RP v/d Week, dit is ook tevens de laatste keer! Deze week is Rob Banks als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Rob een super mooie Brabus had gekocht, maar er niet lang van kon genieten. Voor komende week stuur je jouw video's door in de NIEUWE thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

Recruiters x KMAR!

Op 25 Maart 2023 was er een super tof event voor de Recruiters binnen de Taxi. Hun kregen een volledige training van de KMar. Hier gingen ze meerdere testjes doen of hun geschikt waren als KMar agent. Zo hebben ze een parcours af moeten leggen om hun rij kunsten te laten zien. Dit ging (bijna) helemaal goed bij iedereen! Ook hebben ze de rem test moeten afleggen. Ze moesten vol gas over de landingsbaan rijden en op tijd remmen zodat ze in een vak van pionnen eindigde. Er was een zoektocht om hun speurtechnieken te testen. Ze moesten namelijk op de legerbasis gaan zoeken naar 2 items. Na 15 á 20 minuten hebben ze de items gevonden! Echter was dit wel een hele grote uitdaging voor de taxi chauffeurs aangezien ze geen ervaring hadden met dingen opspeuren. Nu kwam het punt aan waar de chauffeurs zich echt konden bewijzen, ze moesten weg vluchten van de KMar in een achtervolging. Dit ging de taxichauffeurs een stuk beter af dan speurtocht, rijden is namelijk hun specialiteit. Dit hebben ze ook zeker bewezen doormiddel van meerdere manoeuvres. Zo hadden 2 chauffeurs ook een SIV gestolen nadat hun band lek was geschoten! Helaas voor de taxichauffeurs ging het vluchten niet bij iedereen zo soepel. Zo zijn d'r ook een aantal chauffeurs gepakt en in de boeien geslagen. Deze chauffeurs hebben bewezen dat toch niet alle taxichauffeurs zo goed zijn in rijden als dat ze zeggen. Misschien toch nog maar een keer op een rijcursus sturen 👀 Na een chaotische avond van getaserd worden, onder schot gehouden worden en veel achtervolgingen eindigde wij de dag met een lekkere alcoholische versnapering en een lekker hapje van Sopranos Taco's. Dit was voor de Taxi Recruiters een geslaagde dag en ook de mensen van de Koninklijke Marechaussee hebben het naar hun zin gehad.

Gijs gaat neer!Jason aangehouden!De Parkourrun!Kay gaat tegen de grond!Kay en Gijs in achtervolging!Afsluitingsdrankje!FOTO'S & VIDEO'S

Frits Feenstra komt de ANWB tegen!

Collega Frits kwam de ANWB tegen, alleen dan op de minder leuke variant..

Recruiters inwerking gaat niet volgens plan!

Amber en Stijn waren twee nieuwe Recruiters aan het inwerken, en toen kwam er even iemand bij!

U Parkeert hier, Mag dit?

Misschien is het een domme vraag, maar blijkbaar is nog niet iedereen op de hoogte, dit is niet de manier en ook niet de plek om je auto te parkeren. Jullie kunnen jullie eigen auto aan de voorkant op de parkeer plekken parkeren. Achter is voor de dienst auto's. De chauffeur van deze auto heeft wat kosten gemaakt voor het repareren van zijn auto en de deur, deze is ook flink beschadigd! Mocht je een ongeluk maken neem de verantwoordelijkheid en meld dit netjes. dan kan er gezamenlijk naar een oplossing worden gezocht.

Noah Lenn heeft rijlessen nodig!

Collega Noah Lenn is niet zo goed in parkeren. Hij dacht dat hij na een flinke lange dienst uit eindelijk lekker terug kon naar TaxiHB om vervolgens even een welverdiende pauze te kunnen nemen. Echter ging dit compleet mis aangezien Noah zijn auto boven op een paaltje parkeerde bij de in en uitgang van onze garage. Dit resulteerde in een lekke carterpan, waardoor de auto verschillende vloeistoffen lekte. Noah's pauze die was in een klap voorbij omdat de auto weggesleept moest worden en hiervoor moest hij de ANWB bellen. Nadat Noah de ANWB had gebeld en de auto had afgesleept kreeg Noah nog een fikse boete, niet van Ali, of de ANWB maar van de Politie! Hij kreeg een boete voor artikel 5, de kapstopartikel omdat ze dit maar weinig mee hadden gemaakt, hoe hoog de boete is zijn we niet achter gekomen, maar Noah moet flinke diensten rijden wil hij dit weer kunnen bekostigen!

Taxi is spannend de afgelopen dagen!

Collega Tom Vuurtoren, en onze collega die net nieuw was, Henri Tik Tak zaten samen te koppelen omdat Henri nog zijn uurtjes moest. Echter kwamen ze hier snel van terug.

Stijn heeft een nieuw vliegmotor!

Chef-Recruitment Stijn Blom was in zijn uitdienst uurtjes lekker langs de Cardealers aan het rijden, tot hij kon gaan lopen, letterlijk.

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Amber.K! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer aan als een paar weken terug! We gaan weer een locatie zoeken ! Stuur het goede antwoord in en wie weet win jij! Doe allemaal mee! Dit doen we via de privé berichten van Tom Vuurtoren!
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen