Nieuws - 22 May, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Pablo Muertoz, Lodewijk Janssen, Rico de Vries, Semm Harris, Depo Hadjari, Adam Lectobri, Jannes Kruiwagen, Willem Hoeksteen, George Sulkano, Willem Willemsen, Marc de Baard, Arne Widow, Thomas Vetkamp, Diego Vinancholi, Lizzy Smith, Halil Hogenberg & Badrjari Bos! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige week was Rik van Beuken de slechtste chauffeur van de week! Deze week is Patje van den Broek als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat Patje de volgende keer gewoon recht voor uit moet kijken, in plaats van een andere kant! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

DAF XF voor Uberpolis!

We hebben vorige week een nieuwe bolide binnen taxi. De DAF XF met trailer voor voorraadbeheer! Deze is aangeschaft om jullie honger en dorst op hoog niveau te kunnen aanvechten. De vrachtwagen is natuurlijk Taxi-Geel en bezit over de nodige luxe zodat de ritjes vol comfort en gemak gereden kunnen worden. Echter was het geen goedkope aankoop, zon vrachtwagen kost nogal wat, en qua diesel en bandenslijtage ook nog! We hopen maar dat Ali dit kan bekostigen, zo niet zijn we onze mooie Daf XF meteen weer kwijt, en dat zou super zonde zijn natuurlijk!
Heb jij hem toevallig an zien rijden?

Jack is neergestoken!

Jack heeft nog niet vaak met z'n grote combinatie gereden (vrachtwagen en trailer) en nam de tijd en ruimte om hem aan de achterzijde van HB te parkeren.
Tijdens deze manoeuvres is er een meneer van zijn motor afgestapt en heeft een mes getrokken. Zonder dat Jack de tijd had om te reageren is hij in zijn buik gestoken.
Gelukkig waren er mensen in de buurt die iets hoorde en zijn gaan kijken. Door hun snelle reactie kon er op tijd een Ambulance melding gemaakt worden.
Hierdoor had Emory en stagiaires Kaily en Pris genoeg tijd om Jack te opereren en zijn leven te redden! Jack is aan het herstellen en verwacht binnenkort zijn werkzaamheden weer te hervatten.

Parachute springen gaat fout!

Vorige week maandag ging het fout, Kaatje ging parachute springen in de avond en dat had ze niet moeten doen. De sprong ging fout en haar parachute ging niet uit. Kaatje is nu even op een andere plek maar komt snel terug!

Snelst lopende vrouw in TDA!

Op 19 mei, rond 18:00 uur, kwam Nio oog in oog te staan met de snelst lopende vrouw ooit. Haar indrukwekkende snelheid bereikte maar liefst 170 km per uur. Wat deze ontmoeting zo buitengewoon maakte, was het feit dat ze op een voertuig liep dat deze verbazingwekkende snelheid behaalde. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit een onvergetelijke ervaring was.

Nieuwe kauwgomballenbende!

We hebben een nieuwe gang hier bij de Taxi genaamd de kauwgomballen. Er zitten gevaarlijke mensen in deze bende die je kunnen demoten, behalve onze Sjonnie, die nog steeds Recruiter is. Onze ex-collega Harko beschouwen we maar als niet gevaarlijk!We raden je echter aan om geen ruzie met hun te maken vanwege je eigen veiligheid. Ze zijn er namelijk op uit om je te pakken! Wie weet zullen ze zelfs iets overvallen. Laten we hopen dat ze niet de Taxi pot overvallen waar onze salarissen in zitten. 💸


Noah raakt zijn Koenigsegg kwijt!

We moeten helaas mededelen dat onze collega Noah zijn Koenigsegg Gemera heeft verloren. De auto is in beslag genomen door de politie wegens te hard rijden en overtreding van verkeersregels. Noah had net zijn auto aangeschaft met zijn goede vriend Sjonnie! Echter was het een dure auto, en de boete is ook duur. Deze bedraagt 375K! Noah moet veel uurtjes gaan rijden als hij zijn rijbewijs terug heeft, want dit zijn nogal wat kosten. We steunen Noah in deze moeilijke tijd en hopen dat hij zijn auto weer snel terug heeft!

Carlos nieuwe F1 courreur?!

We hebben leuk nieuws te delen over een van onze eigen taxi medewerkers! Onlangs heeft onze zeer bekwame chauffeur, Carlos, een ongelooflijke rijvaardigheid laten zien die doet denken aan een Formule 1-coureur.

Het incident vond plaats toen Carlos een passagier naar zijn bestemming reed. Plotseling kwam er een moment waarop hij een onverwachte manoeuvre moest uitvoeren om een andere auto in te halen. Met zijn ongelooflijke reactievermogen en precisie stuurvaardigheid slaagde hij erin om de inhaalmanoeuvre met spektakeluur uit te voeren, net zoals we dat vaak in Formule 1-races zien.

De passagier was onder de indruk van de vaardigheden van Carlos en merkte op dat hij het talent heeft om een Formule 1-coureur te worden.

Naast dat Carlos misschien wel potentie heeft om coureur te worden heeft de passagier ook de potentie om een ViaPlay commentator te vervangen.

Hoewel we Carlos momenteel nog steeds als een waardevol lid van ons taxiteam zien, kunnen we niet anders dan speculeren over de mogelijkheden die zijn rijtalent met zich meebrengt. Wie weet, misschien zien we hem in de toekomst wel schitteren op het racecircuit!

Tatta is de nieuwe zingende taxi chauffeur

Tatta heeft een nieuwe talent ontdekt. Hij doet buiten taxi diensten ook nog een carriere als zanger! Ook al is niet iedereen meteen fan van hem. Zou hij misschien toch maar beter bij taxi chauffeur kunnen blijven houden in plaats van zanger? Je moet er maar van houden...

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Patrick O.! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week is compleet anders dan we gewend zijn! Rowan heeft een mooi verhaaltje gemaakt, wat hij ooit heeft meegemaakt binnen de Taxi, in dit verhaaltje zitten woorden verstopt in willekeurige volgorde! Er komt een woord uit die alleen Tom Vuurtoren weet! Er zitten ook nepletters tussen, dus bedenk goed wat je doorstuurt! Je mag maar een keer je antwoord insturen! Dit doen we in de DM's van Tom Vuurtoren! Win jij deze mooie auto?
De prijs is deze keer niet geheim! Veel succes met spelen