Nieuws - 28 November, 2022
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Justin Koeparie, Simon Farken, Stan Sinclair, Pablo Diaz, Johan Jansen, Levi Sengers, Wolf Bakker, Hans Bergmans, Bram Ahjajuh, Damian de Bakker, Maxim Vertriest, Ruben Favre, Matayha Bootsma, Jack Dekrijger, Jayson Son, & Mino Lavi! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Vorige week was Pepe Mousti de beste! Deze week is onze
Piet Wateren als leuke RolePlay van de week gekozen omdat hij een pittig ongelukje achter de rug heeft! Hopelijk waren ze lief voor je en heb je een dora pleister gekregen! Veel kijkplezier! Jij kan je prijs komen claimen bij Tom Vuurtoren! Voor komende week stuur je jouw video's door in de gloednieuwe thread op de Discord!


FOTO'S & VIDEO'S

Collega Spekkie wordt vader!

Onze collega Spekkie is vader geworden van een super mooie dochter.

Ze is op deze wereld gekomen op 19-11-2022 en heeft de prachtige naam Kensi Vayén gekregen. Hiervoor hadden een aantal collega's een leuk cadeau gegeven aan Spekkie. Een mooie roze (bijpassende) Porsche! Natuurlijk met een custom kenteken waarop staat Kensi! Wij willen iedereen namens de Taxi bedanken die hier aan heeft meegewerkt en hopen dat Spekkie de komende tijd nog wel z'n ogen op de weg kan houden aangezien hij weinig slaap zal pakken! Namens de gehele Taxi feliciteren wij Spekkie met dit mooie geluk en op naar een leuke toekomst!

Hard werken kennen ze hier niet!

Onze nieuwe collega Wolf Bakker, die tevens eerder bij de taxi heeft gewerkt gaat verder waar hij gebleven was, en voert weer niets uit! Zoals jullie kunnen zien heeft hij twee managers gestrikt die er ook net zo over denken! In plaats van hard werkend in de taxi, met zweet op het voorhoofd liggen ze lekker aan het strand van TeDeaPolis! Ze hebben zelfs een strandbedje en parasol meegenomen voor deze gelegenheid en zijn hard aan het werk zoals ze het zelf benoemen. Wij van de Taxi zelf hebben daar onze eigen gedachtes over en voor deze keer zien we het door de vingers! Volgende keer komt er billenkoek

Team D snapt er niks meer van!

In Team D hadden ze een super leuke win actie gehouden, de auto van Jack Karton was in de aanbieding! Maar of mensen het nou snapten is ten tweede..

Freek wil manager worden!

Freek wil manager worden, alleen hij vind zo'n saaie schriftelijke sollicitatie maar niks.

Collega Rick haalt zijn nieuwe auto op

Onze collega Rick Bonzales heeft zijn nieuwe auto opgehaald vanuit een scrapyard. Deze stond middels een veiling te koop aangeboden en deze heeft Rick opgekocht! Samen met het hele span vertrok Rick op 21 November omstreekt 21.00 in de avond naar Sandy Shores om zich naar de veiling te begeven, hier hebben we ons horen vertellen dat de auto in kwestie een Mazda MX-5 niet al té duur was om aan het wagenpark van Rick toe te voegen! De auto ziet er nu niet zo mooi uit, maar ik denk als Rick als zijn taxi centjes in deze auto steekt dat we hem binnenkort wel zien rondrijden in deze mooie klassieker! Veel bouw en rij-plezier komende tijd!

Het WK is begonnen!

Onze managers hebben er zin in! Godell, Wiebe, Marco en Ramona hebben zich flink verkleed voor dit leuke WK! En ongeveer 80% van Nederland ook! (Hopen we!) Het WK is weer begonnen voor Nederland, en dit betekend dat wij ons moeten laten zien als supporters! De eerste wedstrijd van Nederland werd gewonnen, de tweede gelijk gespeeld! Hier hadden ze toch echt beter moeten spelen, laten we hopen dat ze de volgende keer beter spelen!
Als het aan ons TaxiTeam ligt, dan zijn we zo kampioen! Iedereen is feestelijk en ziet er geweldig uit voor het WK!

Klaas kan niet rijden!

Klaas de Vries kwam op een rustige vrijdag middag de stad in om een dienstje te doen, alleen vond zijn auto dat minder leuk, aangezien hij net gemaakt was en meteen weer terug kon!

Hoe krijg je iemand snel boos?

LET OP! HET GELUID BIJ DE VIDEO IS ONWIJS LUID, ZET DIT ZACHTER EN HEADPHONE USERS HELEMAAL!

Hoe krijg je iemand snel boos als je diegene 'netjes' wilt melden dat hij moet vertrekken. Jaylin en Amber maakte dit mee!


🎉WIN ACTIE🎉

Winnaars vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week zijn de winnaars🥁🥁🥁 Piet.B & Erik.Z 🎉🎉🎉
Jullie mogen je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat jullie gewonnen hebben!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer anders aan als vorige week! Jullie gaan Ali nadoen! Jullie moeten een filmpje maken met eerst je eigen stem, en dan zeg je dit: Hallo ik ben Ali en dit is mijn echte stem, daarna probeer je op zijn allerbest om Ali te imiteren en zeg je dezelfde zin nogmaals maar dan met de stem van Ali! Gesnopen?! Maak dan een leuk filmpje en wie weet win jij! Dit doen we via de Discord! Hierbij gaan we verder in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen!