Nieuws - 10 July, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Alexander Janssen, Levi Sengers, Luca Bakker, Louis Rizzlybeer, Beul Buffel, Mufasa de Koning, Naim Parra, Lubo Breukneus, Hans Hanser, Jackey Black, Lars van Dijk, Kippie Kippie, Max van der Vlugt, Miguel Chavez, Bone Zoest, Gijs Knijn, Duncan Ossenleger, Levi Dakpan, Dylan Verstraten, Max Dijkhuis, Moh Stalla, Memo Janssen, Fabio Flamenco, Yaro Hooghmoed, Koen Jones & Vigo Flamenco! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

Slechtste Chauffeur van de week!

Vorige week was Essal Cakir de slechtste chauffeur van de week! Deze week zijn Wouter Santoro en Piet Bakker als slechtste chauffeur van de week gekozen omdat hun het voor elkaar krijgen met 3 taxi's op elkaar te botsen! Rijbewijsje maar inleveren? Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #๐ŸŽ‰SLECHTSTE CHAUFFEUR VAN DE WEEK๐ŸŽ‰

FOTO'S & VIDEO'S

Een inwerkervaring bij Uberpolis!

Op 5 juni 2023 liep Nio mee tijdens een inwerkervaring met de ervaren recruiter Rik. Nadat hij het benodigde bedrag had betaald voor een uitstekende opleiding bij Uberpolis en zijn geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan Rik had laten zien, kon het inwerkproces van start gaan. Rik begon met het laten zien van belangrijke locaties binnen het hoofdkantoor, zoals de kledingkast, de sleutelkast en de cafetaria. Vervolgens haalden ze een prachtig taxivoertuig uit de opslag en gaf Rik een demonstratie van alle ins en outs van het vak, zoals het correct opbellen van iemand en het gebruik van de meldkamer. Deze inwerkervaring van Rik was opnieuw uitstekend, aangezien zonder de recruiters onze medewerkers geen idee zouden hebben van wat ze doen. Daarom willen we alle recruiters hartelijk bedanken voor hun geweldige werk!

Bobbie trots op z'n nieuwe zeilboot!

Bobbie heeft er hard voor moeten sparen. En het koste natuurlijk enorm veel geld. Maar door hard te werken en goed te verdienen is het hem gelukt om een zeilboot voor zichzelf te kopen! Natuurlijk kon die het niet laten om ook z'n collega's hier over in te lichten en te laten zien wat voor moois hij heeft gekocht! En of die mooi is. Het is werkelijk echt een plaatje! We kennen Bobbie als een zuinige jongen, dus dat hij deze boot kon kopen komt niet als een verassing! Heel veel vaarplezier er mee gewenst Bobbie!

Shadows Of Tedeapolis!

Onze Eigenaar Ali Osram maakt een film met Kay, TFFT, The Bloods, Maya, de politie en Peter, ook wel Piet Vuurtoren genoemd. De film heet Shadows of Tedeapolis. We hebben geen idee wat we kunnen verwachten van de film, maar we kunnen zeker actie verwachten. Hopelijk is de film binnenkort klaar. Kijk jij mee vanaf het begin tot het einde? We hebben wel van hun een trailer ontvangen !

Bobble Head!

Een pop achtige verschijning was afgelopen week bij TaxiHB. Iedereen dacht dat dit een hersenloze betrof, maar niks bleek minder waar. Hij had het daarna al gauw op Kaatje voorzien, die niet wist hoe snel ze uit de voeten moest komen voor deze pop. Hij gaf niet snel op en zette de achtervolging in, gelukkig voor Kaatje & Godell liep het goed af en wisten ze te ontkomen aan deze bijzondere persoon..

Noa crasht haar auto!

Noa Santan kan totaal niet rijden, dit bleek al eerder het geval en dat is nu nog steeds zo! Noa was afgelopen donderdag onderweg naar de garage om iemand hoogstwaarschijnlijk af te zetten daar. Dit is gelukt en Noa ging weer verder, alleen toen sloeg het noodlot toe. Noa verloor de macht over het stuur van haar Audi en wat we zo kunnen zien op de foto heeft ze de muur meegenomen, en het paaltje ook nog! De auto is op z'n kop beland en Noa is er zielig bij gaan zitten! We hopen dat Noa dit niet nog vaker herhaald want anders is ze haar hard verdiende Taxi centjes zo kwijt! Of eventueel wat rijlessen volgen?

Noa gaat hierna op de fiets!

Toen Noa haar Audi de puinpoeier had kreeg ze misschien een inleving, of een goed idee maar ze wou dus met haar fiets op pad! Echter.. Ging dit natuurlijk ook niet goed, de fiets in kwestie had weinig zin om te dienen als een fiets want de fiets vloog de lucht in! Misschien is dit gewoon een voorbode dat ze TOTAAL niet op een voertuig mag zitten na haar crash, en een totaal rij verbod moet krijgen op alles wat wielen heeft!

Micheal Doofenshmirtz Funny's Moments!

Een leuke compilatie wat Micheal allemaal meemaakt!

Kaylee word in de zeik genomen!

Bobbie heeft blijkbaar leuke grapjes, die Kaylee al kent!

๐ŸŽ‰WIN ACTIE๐ŸŽ‰

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar๐Ÿฅ๐Ÿฅ๐Ÿฅ Piet.V! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week gaan we weer hetzelfde doen als vorige week! Namelijk Morse Code, ik heb in het donkere vakje een tekst neer gezet en doormiddel van goed kijken naar het tabelletje eronder kom je erachter wat er staat! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de DM's van Tom Vuurtoren De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen