Nieuws - 13 February, 2023
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Kay Rarri, Timo Calsbeek, Jack Holborn, Brum Klinkert, Tim Jose Pep, Jos Bakker, Depo Lopez, Diego Vinancholie, Big Smokey, Noah Smith, Gerrie van Brink, Truus de Grood, Jan Jansen, Zjef Klak, Rafa Carlos, Sven Boem, Finn Loser, Poqsoq Akv, Franse Swa, Jackie Monroui, Rozario Caekebeke, Jan de Brandweer man, Axl Detaeye, Mees van der Hoek, Juul de Groot, Duncan Borsato, Len, Frank Visser, Jordy Janssen & Micky Jacksy! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Vorige week was Paul Dutch de beste! Deze week is onze Samuel Baan
weer als leuke RolePlay van de week gekozen omdat Samuel laat zie dat je ook leuke klanten kunt hebben! Veel kijkplezier! Jij kan je prijs komen claimen bij Tom Vuurtoren! Voor komende week stuur je jouw video's door in de thread: #🎉ROLEPLAY VAN DE WEEK🎉

FOTO'S & VIDEO'S

Barkpolis Snuffeltocht!

De dierenwinkel organiseert een leuke speurtocht. Wil jij nou een van de leuke prijzen winnen? Wees dan aanwezig bij de dierenwinkel op 16-2 om 20:30.

Ongelukje voor Johan!

Afgelopen week was het helaas weer zover Johan verloor de macht over het stuur. Tijdens een rit met een hersenloze gebeurden het. Johan was rustig aan het rijden en opeens zand en steentjes op de weg. Hij schrok hiervan en raakte de controle kwijt over het stuur. Tijdens het ongeluk is er gelukkig geen overig verkeer gewond geraakt en iedereen in de auto is er ook zonder of met lichte verwondingen vanaf gekomen. De auto is meegenomen door de ANWB en staat nu in de garage voor reparatie. Alles is dus weer goed en Johan rijd ook weer vrolijk rond na een tijdje!

Soms moet je even een pauze inlassen

Dat moeten Kaatje, Marco en Godell hebben bedacht! Het waren drukke dagen en ze gingen van foutief hotel, naar de volgende!

Manager Guan heeft de schrik van zijn leven.

Guan besloot eens lekker te shoppen. Dit koste hem bijna z'n kop, maar gelukkig kwam hij er goed vanaf.

Geertje Gevonden!

Met behulp van Max B. heeft Jack Geertje kunnen vinden.
Geertje is waarschijnlijk door iemand mee genomen en ergens weer neer gezet.
Jack heeft gekeken bij Bark Polis daar trof hij Geertje met de eigenaresse en 2 Rottweilers aan.

Samen hebben Jack en Geertje nog een klant afgezet.
Geertje kan toch beter bij Bark Polis slapen, misschien het honden hok wat moderniseren en Geertje voor sleepovers uitnodigen.

Super bedankt voor jullie inzet om Geertje terug te vinden. Jack is echt wel helemaal gerust gesteld nu dat hij weet dat Geertje op een veilige plek is!

The Target!

Het was eindelijk zo ver! Afgelopen 8 Februari om 19:30 was het zo ver! Er waren taxi-mensen uitgekozen om mee te doen en ze hadden super veel plezier!

Wiebe, Jason, Sjonnie en Hakkiejj hadden hun klaargemaakt om met het evenement mee te doen die ESB had opgericht om te gaan parachute springen! Er was een eerste tweede en derde plek en Jason en Wiebe hebben samen natuurlijk de eerste plek kunnen te krijgen met als prijs 200.000 euro die Wiebe en Jason samen hebben gedeeld! Hakkiejj en Sjonnie hebben helaas geen prijs kunnen bemachtigen maar ook hun hadden heel erg hun best gedaan en hadden veel plezier! Weer op naar het volgende evenement!

Taxi word te duur!

Collega Fin was een klant aan het wegbrengen, tot de klant op de taxi meter keek!

Brum krijgt zijn eerstje fooitje!

Collega Brum was iemand naar berging aan het brengen, toen hij mooie centjes in zijn broekzak geschoven kreeg! Op naar meer Brum!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaar vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week is de winnaar🥁🥁🥁 Barrie.F! 🎉🎉🎉
Jij mag je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer anders aan als vorige week! We houden het super simpel! Kies een nummer tussen de 1-100 en stuur deze naar ons door! Als je je nummertje hebt doorgestuurd naar ons houden we een live trekking op zondag avond 19 Februari! Mocht het nummertje niet vallen, gaan we de week erop weer hetzelfde doen maar dan verdubbelen we de prijs! Doe allemaal mee en wie weet win jij! Dit doen we in de thread #🎉WIN ACTIE🎉
De prijs houden we weer geheim! Veel succes met spelen!