Nieuws - 12 December, 2022
Marketing Uberpolis

GEBEURTENISSEN

Nieuwe collega's

Zoals elke week hebben we weer nieuwe medewerkers, de nieuwe collega's zijn: Bert Dijk, Vibxs Bhu, Pietje Buurman, Bart Hagenaars, Tiebe Petit, Swakke Savastano, Noël Jansens, Gerrit Hagenaars, Theo Reytisch, Tony Reytesnel, Eminem Brucelis, Dies Hagenaars, Sven de Jongert, Jeffrey Tarzan, Snoop Dogg, Benny Goedman, Rik Turbo, Jan Potvis, Jens Thee, Izzy Blanco, Papi Chulo, Boemba Jansen, Roan Hosselaar, Tim Rhoader, Barrie Bladgoud, Kaj Wols, & Bram Hub! Wij wensen jullie heel veel plezier en succes binnen Uberpolis!

RolePlay van de week!

Vorige week was Sophie Bloempot de beste! Deze week is onze
Noël Jansen als leuke RolePlay van de week gekozen omdat Noel laat zien welke struggle wij elke dag maar weer moeten doorstaan om veel veilige kilometers af te leggen voor onze baas! Veel kijkplezier! Jij kan je prijs komen claimen bij Tom Vuurtoren! Voor komende week stuur je jouw video's door in de gloednieuwe thread op de Discord!

FOTO'S & VIDEO'S

De sneeuw is weer terug in het land!

Zoals vele van jullie al wel gemerkt hebben, is de sneeuw weer terug! De koude temperaturen nemen de overhand en vele ongelukken zullen gaan gebeuren, zeker als we de kijk nemen op komende week, en dat ziet er niet goed uit. Het wordt ook aankomende week flink bibberen. De komende nachten blijft het volop vriezen met woensdag als uitschieter, dan kan het zelf min 10 graden worden. En zal het heel glad zijn in TeDeaPolis. Onze Recruiter Jason Sully is daar al achter gekomen, hij was bezig met een leuke dienst, en paste zijn rijstijl al aan, aan het weer maar het mocht niet baten. Zijn mooie Bentley kwam in de goot terecht en hij kon er niet meer uit, de sleepdienst die moest helpen reed zich ook nog even vast maar met flinke hulpkrachten zijn ze beide weer los gekomen! Let de komende weken dus goed op als je de weg op gaat!

Bobbie rijdt een boete!

Recruiter Bobbie Hofman had een slechte zaterdag avond. Bobbie was rustig met zijn dienst bezig toen hij eventjes de regeltjes liet schieten. Bobbie reed namelijk door rood en dat had de politie gezien.
De Politie zette Bobbie hier op aan de kant nadat ze hun stopteken hadden gegeven. Gelukkig had Bobbie zijn rijbewijs bij, en de papieren van de auto anders was het nog slechter afgelopen dan dat het al was.
Bobbie kreeg een duidelijk woordje te horen van de agent dat deze niet blij waren met het rijgedrag van Bobbie, en wij een voorbeeldfunctie horen te zijn hier in de stad. Bobbie ontving hier een boete van voor 720 euro voor het rode licht!
Hopelijk denkt Bobbie sneller na, voor hij het rode licht negeert!

Collega Piet word ontvoerd!

Manager Guan had Piet eventjes ontvoerd, en of dat nou goed afloopt?!

ANWB kunnen we niks mee!

Managers en Chefs worden zo om de oren gereden door een ANWB'er!

Taxi Sleepdienst dendert door!

Of het nu aan de naam ligt weet ik niet maar, Of het nou een Tom is, of een Tommy, de Taxi Sleepdienst staat altijd voor U klaar! Collega Tommy had even flinke hoofdpijn en de Ambulancier kwam een paracetamol brengen zodat onze collega zijn dienst kon hervatten, maar de Ambulancier kwam nooit meer terug nadat hij zijn paracetamol had afgegeven aan Tommy. Daarom is onze collega gaan handelen en heeft zijn trailer van het stof heeft ontdaan! Bobbie kwam hierbij ook helpen en samen hebben ze de Ambulance netjes afgeleverd bij het ziekenhuis.
De Ambulanciers op locatie lieten duidelijk merken dat dit een fijne actie was, en ze dus niet een van hun wagens kwijt zijn.
Hoe het nu met de Ambulancier is, weet nog steeds niemand, maar de auto is weer op z'n plek!

De volgende sleepdienst is er weer!

Tom Vuurtoren was samen met ex-collega Damian de Bakker onderweg naar casino om een klant af te zetten. Op deze mooie sinterklaasavond had iemand het waarschijnlijk erg druk om zijn auto netjes af te leveren op het HB.
Gerard de Lange had zijn auto dus laten staan, en toen Tom hier eenmaal achter kwam is hij snel zijn trailer wezen halen om ons Taxi-voertuig terug te brengen naar waar die hoort! Mooi in onze garage.
Collega Gerard heeft een klein standje gehad omdat hij zijn auto had laten staan, maar lieten hem maar snel Sinterklaas avond vieren!

Auto is te zwaar!

Manager Tom Vuurtoren ging in Amber haar auto zitten, om deze van de trailer te rijden, maar zon RS6'je is nog best zwaar..

Freek doet rare dingen op het strand!

Alles was op deze avond apart, de Volvo, de trailer, de limo achterop en de beveiliging! Alles zit hier in als Freek op pad gaat!

🎉WIN ACTIE🎉

Winnaars vorige week!

Zoals elke week vallen er weer leuke prijsjes te winnen met de nieuwsbrief!
Deze week zijn de winnaars🥁🥁🥁 Piet.V, Piet.B, Max.B en Sophie.B 🎉🎉🎉
Jullie mogen je in de DM's melden bij Tom Vuurtoren! Vanuit daar krijg je te horen wat je gewonnen hebt!

NIEUWE WIN ACTIE!

Deze week pakken we weer anders aan als vorige week! Jullie gaan weer een woordzoeker maken! Blijkbaar was dit ook een groot succes en dus bekend bij jullie, dus veel succes allemaal! Streep de onderstaande woorden door en stuur een screenshot naar Tom Vuurtoren toe! Let op! Deze week worden er 3 mensen uitgekozen! De prijs houden we weer geheim! Veel succes met zoeken!